Ecstasy, orgia, illegál buli #2: EP-képviselők értékelnek

Partizán

157 E megtekintés110

  A brüsszeli ügyészség megerősítette, hogy Szájer József táskájában kábítószert találtak, miután a fideszes EP-képviselő egy ereszcsatornán próbált vérző kézzel elmenekülni egy rendőrségi razzia elől.
  Belga lapok szerint Szájer József egy illegálisan tartott 25 fős szexorgián vett részt, amikor a kijárási korlátozások megszegése miatt rajtuk ütöttek a rendőrök. A Fidesz alapító tagja ma közleményében úgy fogalmazott, hogy részt vett egy “házibulin”, de azt tagadta, hogy kábítószert fogyasztott volna.
  Vendégeink:
  Donáth Anna - a Momentum EP-képviselője
  Ujhelyi István- az MSZP EP-képviselője
  Rónai Sándor - a DK EP-képviselője
  Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
  Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
  Kövess minket Facebookon! partizanpolitika/
  Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! groups/partizantarsalgo
  Kövess minket Instagramon! partizanpolitika

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Ferenc Nagyszegi

   Ha ilyen problémás a helyzet, akkor miért röpködhet a Ryanair!???? Ki ad erre engedélyt????

  2. Natália Rózsáné Feldmann

   Jaj de jó, hogy vagytok.

  3. Jenő Bognár

   Evaluna02¿,,

  4. Gatya Agg

   4:20 Marci! Miért helyes ha valakinek homokos orientációja van?

  5. Korrupció Jogállamiság

   Témaajánló: Az apa férfi, az anya nő, a „hatóság” bűnelkövető…. hufast.info/plan/vide/h6vPZbWFmInOaqM

  6. N F

   Ugyanaz tőrténik több ezer éve a társadalmakkal. Nincs semmi remény arra, hogy ezt az egységet. melyet két szembenálló oldal alkot. erövel megtörjük. Egy "alfahím" dominanciáját időszakosan egy kettős hatalom váltja fel, ebbe belefér az ugynevezett "demokrácia" is. Mint egy majomhordában ugyanazok az indulatok dominálnak mihelyt csoportok sajátítanak ki egy-egy igazságot.Az egész történés a "belső ember" számára jelent fejlődést.

  7. Félix Kovács

   4:08 "...itt egyáltalán nem arról van szó, hogy bármi frolaa (probléma?) lenne azzal, hogy ha valakinek homoszexuális orientációja van, sőt nagyon helyes is, hogy ha valakinek ilyen orientációja van..." Mi van? Ezt mi a f@axért kellett bedobni? Ha annyira független és objektív akarsz lenni, akkor miért kell homoszexuális propagandát bedobni? Ez nagyon nem volt a helyén és nagyon csökkenti az elfogulatlanság látszatát. Mondjuk én azt hittem, hogy Szájernak legalább szobrot emeltek, hogy lám milyen rendben van a Szájer, hiszen ő is homoszexuális és az mennyire szép és becsülendő. 😁

  8. Adam Eordogh

   4:13 :D

  9. MeloStep

   Te hogy pattantál meg a buliból Marci? A tűzlétrán? Vagy rendőr ruhában voltál és benézték a kivezényeltek?

  10. Mária Véghelyi

   számomra érdekes,hogy tapizó családból származó kisdonath fog kritikát mondani.Hát nem semmiGyomorforgató pont a Donath tudnék jelzőt mondani......

  11. Balázs Tompa

   Szia Marci ! Az, hogy kommentálod, megítéled valaki nemi vonzódását - helyes, hogy homoszexuális kijelentésedre utalok - engem emlékeztet a kormány oldalon lévő visszataszító megmóndó emberekre, nem értem tőled ezt a kijelentést. Tök jó lenne, ha kifejtenéd, mire gondoltál, köszönöm, jó munkát kívánok:)

  12. csaba lászló

   Judeo bolsevik bohócok, az egyikőtök lenint, a másik trockijt, a 3. meg sztálint koszorúzza.. Egy se Magyar közületek, ti a meccseiteket mindig velünk, de sosem értünk vívatjátok, az elitellenesség rátok ég, a gazdáitok (ismét) elsőkként dobnak majd oda, az általatok hülyére vettek elé... A "Zsil-völgyi bányászokat" tuti érdekelni fogja a rabulisztika... Végetek van, kamu oldalaktól függetlenül...

  13. Nyulassy Beatrix

   Marcikám,ahogy itt többen is szólítanak, a végén azt mondod László vagy :( azért mert te is meleg vagy , azért nehogy már ez minta legyen !!! Vagy kötelező ?

   1. Nan Vas

    @Nyulassy Beatrix Nem a melegségről, hanem az álszentségről, a hazudozásról, az előbbi magánügy az utóbbi egy politikustól aki ráadásul életünk alapvető dolgait tudja manipulálni, kvázi bűncselekmény.

   2. Nyulassy Beatrix

    @Nan Vas azért nem véletlen, hogy pont egy meleg kezdi ezt a témát boncolgatni ?

   3. Nan Vas

    A szájer józsinak is joga van melegnek lenni. Magánügy. Nem fogja néhány meleg megváltoztatni a nyolcmilliárdos népességet befolyásolni. Nem kötelező melegnek lenni, de ha valakinek erre van gusztusa, az ő dolga. No de eközben keresztényerkölcsről prédikálni, drogosokat a társadalmi megoldások helyett szimplán kriminalizálni, törvényt sértve kijárási tilalmat és korlátozásokat megszegni.

  14. Pig Guinea

   Annát simán bevállalnám egy heteroszexuális orgián, közpénzből mandátumért :D Ez a csoda is 3 napig tart. Gyakorlatilag semmiben nem változtatott a fidesz megítélésén, de még ha változtatott volna is, leváltani képtelenség őket demokratikus eszközökkel. Egy nem demokratikus kamu szavazáson meg mindig 2/+-uk lesz, ezt sajnos nem képesek megérteni az ellenzéki oldalon.

  15. Steven Dinok

   Igen , akinek hatalma van ",az mindent megtehet." Ez igy volt 3000 evvel ezelott is. Nincs ebben semmi ujdonsag.

  16. nyekurity

   A "nem elhanyagolhatatlan" az azt jelenti, hogy elhanyagolható, tehát pontosan az ellenkezőjét jelenti. (Mármint a légiközlekedés által okozott környezetszennyezésnek.) (07:33)

  17. Steven Dinok

   Jozsi azt elemezte a bulin, egeszen testkozelben , hogy hogyan is " mukodik " a brusszeli demokracia. Igy hat vele szemben legyen mindenki megerto, es igaz ereszteny!

  18. Steven Dinok

   Ereszteny hetero ,

  19. Endre Gallai

   állítólag jár neki végbélkielégítés ,szerintem akarja

  20. Jacques Foche

   ...háazéazannácskarongyosseggétszerteszétbasznám...

  21. Nimród Roy

   Nem az a baj hogy meleg Szájer hanem hogy a fidesz már rég tudta ès ők keresztènynek mondják hazudják magukat ami nem illik bele a kereszténysègbe a többiről nem is beszélve.

  22. Nimród Roy

   Még mindìg ott lenne Szájer ha nem derült volna ki, az átláthatóságot az ilyenek miatt is nem hozznak törvényt erre, a korrupciókat is beleèrtve. Amíg ez a politikai aparátus lesz mindenkit beleèrtve soha nem fognak olyan törvényt hozni hogy elszámoltatás átláthatóság mindig csak hangoztatták. Egy politikus azt mond amit akar de a cselekedetei mások. Vannak a világon elég ismert személyek akik azt mondták hogy egy politikus akkor jó ha jó színész is. Sajnos itt tartunk

  23. Gabriella Bodi

   Ki a többi 24 ?

  24. Veronika

   Nekem az alapjogaimat nem adják meg a kormányzat és a hivatalai. Ellopják a rabló fideszesek.

  25. Veronika

   Az általános erkölcsi értékrend és a sexuális erkölcs összefügg. Ezért züllött le erkölcsileg is Magyarország.

  26. Veronika

   Magyarországon semmilyen törvényt nem alkalmaznak. Nincs jog, nincs törvény, csak korrupció és kiskirályság.

  27. elmer meyer

   Fidesz mar amulté! Bukta a levesben!

  28. S TJ

   Hungary works this way: being gay but kicking hard on gays, ate from George Soros hands now kick on George Soros face, sold 10000 immigration bonds to Chinese meanwhile telling them Hungary doesn’t welcomes foreigners... a madhouse.

  29. Midnight training

   Csak azt nem értem hogy a végén mi az az oltári sületlenseg ......nem vagyok homofób viszont a gyermeknevelést ne keverjük már az aberrácio legalizacioba mert nem hinném hogy egy meleg drogpartyzos szülő nevelte fel a videó készítőit!!!!!!Szóval minden rendben volt kedves partizánok de a gyermeknevelési pszichológiai kérdéseket kérem bízzák a politika helyett a hozzáértő szakemberekre.

  30. Margó Oláh

   Kövér elvtárs ! Ezért hány milla büntetést adna????

  31. Katalin Budai

   Nem! Tisztességes családapa semmiképp nem lehet aki orgiákra jár, legyen akar meleg, akar heteró! Legyen férfi, vagy nő, akinek ilyen igényei vannak ne kötelezze el magát! Akkor tisztességes, mert nem okoz fájdalmat sem a párjának, sem a gyerekének! Szabad ember úgy él ahogy akar!

  32. Katalin Budai

   Na azért ne essünk át a ló túlsó oldalára! " nagyon helyes is ha valakinek ilyen orientációja van!" Ez azért ízléstelen túlzás!

  33. Kohó Emese

   Ti el vagytok tévedve. Szájer József homoszexualitása nem megy annyira szembe a kereszténység értékeivel, mint Donáth Anna nyíltan kárörvendő attitűdje. Úgy mosolygott egy homoszexuális ember nyilvános megszégyenülésén, mint aki valami nagy ajándékot kapott. Nem tudta eltitkolni, hogy mennyire boldog. A csinos arcocska mögött egy gonoszságra hajlamos lélek lakik. Ijesztő elképzelni mit fog csinálni velünk, ha egyszer hatalomhoz jut.

   1. Kohó Emese

    Természetesen drog tesztet kell végeztetni rajta. Ha kiderül, hogy rendszeres drog használó, akkor valószínűleg övé voltak azok a tabletták és meg kell bűnhődnie kábítószer birtoklásáért is. Én azért megvárnám az eljárás végét és utána ítélném meg a vádlottat. A nemi identitás úgy jön ide, hogy ez egy elég traumatikus comingout lehet neki. Egyszerre vesztette el a munkáját, az anyagi forrásait, a társadalmi pozícióját és a hitelességét. Kérlek, nézd az emberi oldalát, ne csak a botrányt. Sokkal kevesebb is elég hozzá, hogy egy ember mentálisan összeomoljon.

   2. BüszkeMelegFideszes Focista

    @Kohó Emese A mikulás puttonyában volt 100 db tiltott tabletta, következetesen elfelejtkezel róla. A belga ügyészség már vádat emelt e miatt. Hogy is jön ide Szájer nemi identitása?

   3. Kohó Emese

    @BüszkeMelegFideszes Focista Mindenkit megillet az emberi méltóság védelme, bármilyen a szexuális irányultsága, vagy a politikai hovatartozása. Hiába őrjöngsz ezen. Lehet, hogy Szájer József hibázott, de egy komoly krízisben mehet most keresztül. Egy normális országban az emberi minimum, hogy egy ilyen kényes a témáról, nem vihogva beszélünk. Én elvárok kulturáltságot mind a közbeszédben, mind az egymás közötti kommunikációban.

   4. BüszkeMelegFideszes Focista

    Drogos partiállat... Ne szájerezd össze Annát!

  34. Júlianna Vései

   Annuska éďesapja hogy van? Csak egýszer monda meg az öszintét, utánna beszéĺjen másokróĺ.

  35. Ferenc Zsidó

   Borkai Zsolt gratulált Szájer Józsefnek hircsarda.hu/2020/12/01/borkai-zsolt-gratulalt-szajer-jozsefnek/ „Elővették a szexorgia kártyát, hogy lejárassák a családos édesapát” magyarnarancs.hu/belpol/elovettek-a-szexorgia-kartyat-hogy-lejarassak-a-csalados-edesapat-234052 Elő kellett vennem a zsebkendőt, annyira meghatódtam a " csodálatos édesapától" Rácz Margit

  36. Norbert Elek

   Black Mirror :)

  37. Bartusz

   Még mindig jobbak mint te. huszas éveimbe járok és szégyelem, hogy milyen baromságokat hordasz össze és sokan hallgatnak rád. Nem is értem a HUfast miért dob fel téged Liberális Liba

  38. Gyula Kemény

   "keresztényből" eresz tény lett

   1. Pig Guinea

    És egymásra kenik a keresztkrémet :D Eleve gusztustalan minden ami kaotikus :D

  39. Tibor Giljan

   Azt mondja hogy nagyon helyes,ha valaki homokos??

   1. Katalin Budai

    Azt!

  40. DJ Palotaközpont

   Baromi ízléstelen ez a folyamatos kuncogás ezen a témán, amit mémekkel erősítetek a nézőben is. Az nyilván egy közkedvelt megközelítési forma és színvonal, ám azzal hogy ezeket emelitek ki ti is azt a színvonalat képviselitek. Én értem hogy ez egy ideológiai töltetű csatorna, de akkor is meg lehetett volna elegánsabban közelíteni ezt a témát.

  41. Rózsa Fehér

   Kétségtelen, hogy nagy felelőtlenség volt részéről, mert ezzel -bár akaratlanul- még a Fidesznek is ártott. Tartsuk szem előtt azonban , hogy Szájer József LEMONDOTT AZONNAL a tisztségéről, ezzel megtette azt is, hogy képviselőként zsarolással ne tudják a brüsszeliek Magyarország ellen fordítani!

   1. Rózsa Fehér

    A - bár akaratlanul - t nem én húztam ki!

  42. Zsolt Gombos

   Szeretném kérni a Száj er kismadár-t, küldeném minden vazelineskezű bádogosnak...:)

  43. Zsuzsa Busa

   Nahát! Pont ezzel a nővel kell megvitatni.Miért nem kérdezik az édesapját.Ő jobban tudja!😂

   1. Gizella Kotlacsek

    Most a Donát apuka is biztos fel van háborodva!!!

  44. Gábor Szadai

   Go vegan🌿✌️...!

  45. Attila Jeges

   Az mszp-s faszi 6 poronty emlegetésével és fellobogózott alommal üzeni hogy ő nemcsak hazudja az eszményi nagyonnagymagyarsághoz szükséges hülyeségi szint csaknem felét, hanem az egész megvan neki :D

  46. Erzsébet Kiszel

   A te jogaid korlátozva vannak Märton? Mint egy mäs kisebbségi csoport tagjának? Ha igen, akkor miben?

  47. wolf7511

   Szerettem volna hozzájárúlni a csatorna működéséhez, de nics egyszeri befizetésre lehetőség... gondolkodjatok el ezen kérlek! Nem minden honap jó...

  48. wolf7511

   A zárómondatod Marci! Na ezért jó ez a csatorna!

  49. wolf7511

   Az európai parlamentben zajló ill. kinyíló viták is fontosak,DE ... fog ez vajon a Magyarországon a választókban elindítani valamit?

  50. wolf7511

   "Alapító atya", vagy anya ... majd a partin kiderül...

   1. Norbert Elek

    XD

  51. wolf7511

   A "helyes" kifejezés arra, hogy valaki meleg, nem szerencsés! Ez van, el kell tudni fogadni az érintett személlyel kapcsolatban... kényelmetlen számomra, de elfogadom! Sz.J. esetében sem ez a fő probléma, hanem, hogy tevőlegesen, álszent módon az ellenkezőjét hangoztatta, illetve az ellenkező ideológiát hírdette!

  52. Omra Park

   Ha Szajer a hatralevo eleteben a legaktivabb magyar melegjogi aktivistakent dolgozna, akkor sem tudna jova tenni azt a bunt, amit a magyar melegek ellen tett. Hogy tud egy ilyen ember egyaltalan tukorbe nezni? Nem most, hogy lebukott, hanem egyaltalan!? Alszent, kepmutato, penzert, pozicioert megalkuvo fereg.

  53. S. B. M.

   Pedofil botrány Cseh Katalin és Donáth Anna EP-képviselőcsoportjában!? Fredrick Federley, svéd középpárti európai parlamenti képviselő bejelentette, hogy szünetet tart a politikában, miután egykori párját több gyermekekkel szembeni szexuális visszaélés vádjával elítélték. Az érintettet, egy negyvenkét éves férfit huszonkét gyermek szexuális bántalmazása miatt ítélték el a 2013-ban és 2014-ben történt incidensek miatt, harmincnyolc esetben gyermekpornográfia, hat további vádpontban pedig szexuális zaklatás miatt is bűnösnek találta a bíróság. Az elítélt az Európai Parlamentben tevékenykedett, és alelnöke volt a liberális Renew Europe csoportnak, melynek a Momentum Mozgalom is alapítója. Ennek a frakciónak az alelnöke Cseh Katalin. Federeley most pszichológiai segítséget keres és betegszabadságot kért. Erről nem lesz szó kedves képviselő asszony? Vagy ez nem annyira fontos mint a szóban forgo tema?

  54. Tamas Bela

   szia koncsita!!!

  55. Géza Gosztonyi

   Brüsszeli emléktáblára gyűjtök. A helyszín egyértelmű. Szövege ez lenne: Ezen az ereszcsatornán csúszott le 2020.11.27.-én egy hajdan erős, magyar politikai párt végső gerinctelensége. Ugye itt is megadhatom a bankszámla számomat?

  56. József Szabò

   De egy idegesítő ez a csávó...nyakon hajítanám ugy..

  57. Tunde Kovacs

   Black Mirror 1. évad 1. epizód jutott eszembe... Közel vagyunk.

  58. rapidTools / Mike

   hufast.info/plan/vide/ony8etmEsGmrdas "Nagyon helyes ha valakinek ilyen orientációja van" - He? Mi? Az a helyes, ha meleg orientációd van? Mi van? :D

   1. Miklos Miklos

    Remelem, kotelezo azer nem lesz...🙄

  59. Tamás Németh

   Homoszexuális orientációról a véleménye Marcinak (Mosollyal az arcán 4:19): "Sőt, nagyon helyes is, ha valakinek ilyen orientációja van" - Ezt egy kicsit félre lehetett érteni. Azaz az a helyes ma, ha homoszexuális vagy? Szerintem egyáltalán nem "helyes", ha valakinek ilyen orientációja van, mert ez nem kategorizálható helyes, vagy helytelen jelentés mentén. A személyeskedős troll részt, hogy te mire gondolszhatsz mosolyogva, inkább nem fejtem ki, nem tartozik rám!

  60. András Andrej

   Az orosz tv csatornákon is ez megy :-) Ott egy kicsit humoros is :-)Még az épületet is mutatják hol mászott ki :-)

   1. Norbert Elek

    András - Be tudna linkelni egy videót a válaszba? Megköszönném. 😊

  61. SabeeHUN

   Annával nem lehetne összefutni valami buliban?:)

   1. Gabor Koever

    :-)

  62. Péter Eperjesi

   Alles ist möglich ,EZÈRT mondom ......Ecstasy, orgia......?.. vagy, Eksz Stázi akcio ?(átvitt értelemben!!!)Azt csak mondanám a hatásvadász ! linkvadász "Partizánnak".......Szájer rögtön mondta h OK ...csinäljunk drogtestet(milyen "érdekes" NM CSINÀLTAK) ÈS LEMONDOTT minden "titulust".......Halllo !!!

  63. kokúsz14

   Azért én remélem Szájer a családjával megoldja.

   1. Gabor Koever

    Szerintem a családja fogja megoldani ellene....

  64. Andrea Dicső

   Ütős video volt, különösen a 2. rész, gratula a tényfeltáró csapatnak!

  65. BircaHang

   Hát, ez megint bukták a ballibek...

  66. Imre Nagy

   Készült ilyen műsor Lackner ügyben is? Vagy Gréczy perverziója ügyében is? Vagy az más, mert komcsiknak lehet?

   1. Imre Nagy

    hufast.info/plan/vide/gX7LiNdnp3q2fGw

   2. Imre Nagy

    @N K vhufast.info/plan/vide/oJisa8egunbIdoU sok video van fent róla. egy éve történt és azóta is csak mis-másolás van. szerintem megússza, mert komcsi. csodálom, hogy nem tüntették még el ezeket a felvételeket.

   3. N K

    A Gréczyt tudom, hogy ő a "kisméretű fotóművész", és ő is lemondott anno, mint most a Szájer. Azóta sorra nyeri a sajtópereket. De ki az a Lackner?

  67. time to die

   Amióta el kezdett fűnek-fának nyilatkozgatni a buliszervező, nagyon kamuszaguvá vált a történet. Kicsit túltolták a lejáratást. Ettől függetlenül, az a kilenc fideszes és ugyanúgy baloldali képviselők is, vagy vállalják fel a másságukat vagy mondjanak le, mert így bármikor zsarolhatóvá válnak és veszélyeztetik a nemzetbiztonságot.

  68. Holló Fehér

   Mi jöhet még??Lázár J. -t tetten érik egy wc-ben bandában cigarettázva,es kiderül h 30 éve láncdohányos? 🤔

  69. Mike Saraft

   💎🔯✋ ✋ ✋ ✋ ✋ ✋ ✋★ ╮╰ ★ ╮╰ ★ ╮╰ ★ ╮╰ ★ ╮▲▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ 💎🔯💎🔯💎🔯 *A szerelem miatt. Isten elküldte Fiát, Jézus Krisztust, hogy meghaljon helyünkben. Három nappal később. Feltámasztotta a halálból. *Most. Egyedül Jézus Krisztus által. Isten megadta nekünk az örök élet ingyenes ajándékát. Megment és meggyógyít..* *(Nézz fel az égre és kérdezd Istent)*

  70. Zoli

   04:14 Naaa..azért nem egészen...

  71. Michael Hegedus

   Tomikanal is talalnak egy kis drogot.

  72. Michael Hegedus

   Hagyjuk ezt a keresztenyseget. Ez egy kibuvo az Orbannak mert isten kegyelmevel lop, csal, rabol.

   1. Nan Vas

    @Erzsébet Kiszel A propaganda szerint igen.

   2. Erzsébet Kiszel

    Valójában egy nagyon mäs alternatívát (keresztényi értékek) próbált a Miniszterelnök ällítani a Nyugat liberalizmus, migráns beengedése, társadalom felhígulása ellenében..

  73. Építészet Jelek

   Azért azt senkinek sem lehet felróni, hogy ennyi idős korára megereszkedik kicsit...

  74. TAD 1

   Koncsita pártja, a volt komcsi szemkilövetők véleménye miért releváns?

  75. Elemér Milák

   Erről óriásplakát kampány kell a környező országokban. Tudják meg, hogy kikre is szavaznak! Orbán is gyanúsan sokat repked a világban.

  76. Raisonneur

   Rónai, a született "belga" próbál itt jólértesültséget demonstrálni, de túltolja a zsiványok biciklijét. Mindezt újságírók pénzéhes lázálmaira alapozva. A másik csúsztatása az, hogy a kormánypártok "emberek százezreit kényszerítette bújdoklásra" - miközben Németországban a népesség 0,064%-a élt az egynemű párok bejegyzett élettársi kapcsolatának lehetőségével 2017-tel bezárólag. 53 ezer a 83 millió német állampolgárból.

  77. Zsolt Lelkes

   Nagyon helyes ha vkinek ilyen orientációja van? Azért ez erős mondat.

  78. Zsolt Lelkes

   A Strumpfot miért nem hívtátok vissza? :)

  79. Ferenc Csevi

   A hozzászólásokból látni mennyire csak a kirakatot látják az emberek

  80. Ferenc Csevi

   Lesz itt még más is el fogják takarítani a fideszt nemzetközi erők 46évesen nem hiszem hogy ez a magyar átlagpolgárok érdekében történik a politika minden oldala képmutató

  81. Raisonneur

   A cukiság az Újhelyi része... az megvan, amikor Újhelyi és Zuschlag együtt kacarásztak a holokauszt áldozatain a Terror Háza előtt?

   1. Gábor Szadai

    @Raisonneur 🌿hufast.info/plan/vide/q2jGgcaEuaHGoXk ✌️...

   2. Raisonneur

    @Gábor Szadai Megpróbáltam visszakeresni: igazad lehet, hogy konkrétan a kacarászásban nem vett részt Újhelyi. A rendezvényen ott volt.

   3. Gábor Szadai

    Nem volt ott Újhelyi...

  82. Violet Miller

   dunakeszi.piritos.info/2018/07/uj-stilus-ronai-sandor-es-baratja.html

  83. Violet Miller

   www.origo.hu/itthon/20190327-ujhelyi-istvan-hazfelujitas-luxus.html

   1. N K

    hufast.info/plan/vide/g2bSq7F2yp2XY4k Aki még tud másik politikust, aki körbevezette a házában az újságírókat, az ossza meg legyen szíves. Engem érdekelne.

  84. Csakegy Senki

   Szerintem a szajer egy igazi hithű hittérítő mint egy keresztes lovag és amikor tudomására jutott ez a szentségtelen orgia akkor odament megtéríteni őket és elkobozni a drogokat, de ezek megtámadták levetkőztették és kidobták az ablakon de szerencséjére fennakadt az ereszen es a kierkezo rendorok mentettek meg az eletet!

  85. Violet Miller

   www.origo.hu/itthon/20190309-baranyi-sandor-szeviep-botka.html

  86. vjkazz

   Profi közszolgálati adás volt! .. a végén szép és lelkesítő gondolatok! Köszönjük!

  87. Róbert Ratalics

   Szájer, kismadár! Nézem, hogy merre jár, Nézem, hogy merre szállhat ő! Ott lóg az ereszen, Meglógna meztelen! Jajj, az az eresz el ne eresszen! Mint a Hold az égen! Sápadtan ragyog éppen! Simogatja a szél, Simogatta már ötven tenyér! A forró bádogtetőn, Macskaként osont fönn, Jajj, csak a talpadra essél! Kell, kell hogy leszálljál! Szájer, kismadár! Kis madár Macskanőként száll! Ott lóg az ereszen, Luftot rúg mez-telen! Jajj, az az eresz el ne eresszen!! Ő most a Hold az égen! Sápadtan ragyog szépen! Simogatja a szél, Simogatta már ötven tenyér! Tenyerén csorog vére, Átszúrta az eresz éle, Ereszre feszítve stigmás keresztény! Sokakat szeress, ha most eljössz, Sokakat szeress, vagyunk jópáran itt! Sokakat szeress, ha most eljössz, Sokakat szeress, vagyunk jópáran itt! Mint a Hold az égen! Sápadtan ragyog éppen! Simogatja a szél, Simogatta már ötven tenyér! A forró bádogtetőn, Macskaként osont fönn, Jajj, csak a talpadra essél!

  88. B P

   Az örökbefogadáson kívül semmiben nem vagytok korlázozva.

  89. Pisti Hufnágel

   DONÁTH ANNA NEM AGYONSMINKELT 100%-IG TERMÉSZETESEN SZÉP NŐ!!!!!!! SZÉPEN-INTELIGENSEN-OKOSAN-ÉRTHETŐEN BESZÉL!!!!! VÉGRE EGY ÜDÍTŐ JELENSÉG A SOK HÁNYADÉK-BUNKÓ-STB. RIBANC UTÁN AMIKET (IGEN, NEM AKIKET!!!!!) KÉPERNYŐN-"músorok"-BAN-STB. LÁTNI!!!!!! KÖSZÖNÖM!!!

  90. ház Életerő-

   Vajon ki lehet a többi 24, vajon azoknak is ilyen nagy feneket kerítenek? Azért kíváncsi lennék rá! Szerintem a magyar emberek szemkilövetése sokkal súlyosabb cselekedet!!! Az már el is "felejtődött!"

  91. Ambrus János

   Donáth Anna Beloled eleg volt , hogy nyilvanosan hazudozol a Tvben es mindenhol. Primitiv a fejed is, mondjuk nem meglepo.. apja lanya

  92. Petroniusone

   Hiányoltam a Jobbik ep. képviselőjét...

   1. Gabor Koever

    Igazad van, bár szerintem hallani fogjuk ez ügyben még öket is.

  93. Mária Meizl

   Képmutató, hazug Ujhelyi, senki sem lepődött meg a Néppártban mert semmi újdonságot nem tudott meg senki! Hazudtok éjjel nappal...ma is, régen is, most is!

  94. Raisonneur

   Gulyás azt mondja: "drámai módon szűkültek be az elmúlt 10 évben Magyarországon a nem heteroszexuális párok jogai" - konkrétumot hallhatnánk? Szerintem ez nettó hazugság...

  95. Gabor Pok

   Mindkét oldal rohadt,aljas,hazug emberek csoportja!Ez a rendszer működésképtelen!!!!

  96. János Rónai

   Nagy tévedésbe vagytok, a homokosokra nincs szükség akkor sem! Az hogy valaki híres ember hazug homokos, nem jogosít fel senki homokost, hogy gyemekeket akarjon örökbe fogadni! Tiszta beteg vagy te Gulyás Marton! Most nagyot csalódtam benned! Mert okosnak tartalak, de mégis olyan jogokat akarsz követelni amely árt a gyermekeknek! Hogyan képzeled?, A gyermeknek joguk van eldönteni, hogy milyen szülőket válasszanak. A gyermeknek tudnia kell, hogy homokosokhoz fog kerűlni, és el kell neki akkor mondani azt is hogy ti mit csináltok egymással, és feltételezhető hogy vele is azt akarjátok majd csinálni....... Ha a magyar törvény lehetővé teszi, hogy a homokosok is örökbe fogadhassanak gyermekeket, akkor a magyar törvények a gyermekek jogait nem veszi figyelembe! Azért, hogy te ezt nem látod át, egy önző ostoba melegnek látlak téged!

   1. János Rónai

    @Xronosz itt nincs statisztika, mert nem lehet összehasonlítani. Mivel heteró párok esetében, minden bolondnak alkoholistának, stb lehet gyermeke. - (azt is nagyon ellenzem!) Viszont ez nem jelenti azt, hogy ha a bolondoknak lehet saját gyereke, akkor a homokosoknak meg lehet örökbe fogadott kisgyermeke. Mert akkor szándékossan is veszélybe helyezhetünk ártatlan kisgyermekeket, bébiket. És ez bűncselekmény!! Annyira aljas, és átlátszó a homokosok ez irányú követelése, hogy én már azt homokost is büntetném, aki kérni meri a gyermeket! NEM SZABAD A HOMOKOSOKNAK GYERMEKEKET ADNI!! MERT ŐK BETEGEK! EZT MEG KELL ÉRTENI!

   2. Xronosz

    @János Rónai Elsőnek is nem vagyok meleg , másodszór nézzen rá olyan statisztikákra ahol a meleg párok és sima párok között kiknél fordul elő töbször a gyerek molesztálása. Nem azt kell nézni hogy meleg vagy hetero a szülő hanem hogy jó szülő lessz e.

   3. János Rónai

    @Xronosz nem neveltek melegek, viszont láttam más gyerekeket szenvedni. Nem bízom a melegekbe, és nem is a saját gyermeke, nincs kialakúlva a melegben a szülői ösztön. Én biztos mindig ellenezni fogom azt, hogy a melegek örökbe fogadhassanak állami gondozott gyermekeket. Esetleg s szegény csoró nagykorú egyetemistát fogadhatjátok örökbe, és lehet fizetni helyette a tandíjat, ha nem akarod megrontani, és rendes felnött lesz belölle, akkor öreg napjaidra támaszod lehet. Mit akartok ti egy kisgyermekkel? Minek nektek az ártatlan befolyásolható kisgyermek? Gondolom szegény gyermek a pedofilok áldozatává válna. Nem tudom elképzelni rólatok, hogy a beteg szellemetekkel gondoskodó védő szülők tudnátok lenni, kizárt dolog! (A gyermek nem mindig kedves aranyos, sok gyermek ki is idegeli a szüleit, és az édes vér szerinti szülő megbocsájt neki. ) Szerintem a Kaleta féle pedofilok az ilyen szerencsétlen örökbe adott gyermekek szex képeit szokták nézegetni. Mert a mostoha szülők megrontják öket, és eldaják a szegény szerencsétlenek képeit.

   4. Mama Buci

    János Rónai Van a környezetedben 1 okos ember? Beszéld meg vele ezt a témát, mert iszonyú butaságot írsz.

   5. Xronosz

    Nem tom milyen családban nőt fel de a normálisoknál ebbe beletartoznak melegek nem szoktuk molesztálni a gyereket. Keressen fel egy orvost ha önt így nevelték.

  97. Attila Aszodi

   Marci, attól, hogy Te meleg vagy még nem helyes melegnek lenni, mint ahogy ha valaki beszéd hibás, az nem helyes, hogy valaki beszéd hibás, ez adottság... Nem jó vagy rossz kérdés.... Erről kellene lepattani, mert a homoszexualitás nem egészséges ez neked tetszik vagy sem ez tény, de természetes... Nem kellene belőle menő dolgot csinálni....

   1. Attila Aszodi

    @Xronosz igazad van, bár a görögöket kifelejtetted :) És hazudnék, ha azt állítanám nem a történelmünk legjobb korszakában élünk, de sajnálom azt, amit az ezt követő korszak fog hozni, mert minden minta szerint az nem lesz ilyen békés és nyugalmas... És valószínű ott más problémák lesznek a fontosak...

   2. Xronosz

    @Attila Aszodi Inkább csak vissza jön az az életfelfogás hogy az élvezetnek kell élni (itt azt értem hogy csak kábulni akar az ember) ez jelen volt a rómaiaknál és mostis ez jelenik meg az hogy ebben feltétlen szerepe van a melegs3gnek nem hiszem hissz a melegeknél és heteroknál is jelen van a hedonista életmód

   3. Attila Aszodi

    @Xronosz ez pszichológia, ahogy 100 éve az orális sex vagy az anális sex egy gusztustalan dolognak számított a közbeszédben, a közerkölcsben és messze menően kevesen űzték, mai statisztikát mellé téve, mivel ma menő és normális, nagy a különbség... Én nem azt állítom, hogy kihal a Föld ha menő lesz melegnek lenni, de hogy sokkal több lesz a két pályára játszó játékos, az tuti, lásd jó RTL Klub propaganda, a való világ VV Robi gyereke...

   4. Xronosz

    Jogos amit írsz de aki azért lessz meleg mert menő azzal vannak más gondok is.

  98. Psi

   Brussels Batman!

  99. Ubdj Shsbej

   Bal-jobb egyik 19 a másik egy híján 20. Álszent jobboldal, hazug baloldal.... Kire szavazzak másfél év múlva... Valaki jelentkezzen már! Utána nézek mostmár a Mi hazánknak.