Heti Hetes | először és utoljára együtt 2020-ban!

Partizán

806 E megtekintés461

  1999 szeptemberében indult el az RTL Klubon a rendszerváltás utáni kereskedelmi televíziózás legsikeresebb közéleti-szórakoztató műsora, amely legnézettebb időszakában milliókat ültetett le a képernyők elé. Mi volt a hatása az első Orbán-komány idején, hogyan alakította a közbeszédet a műsor, hozzájárult-e a politikai megosztottság erősödéséhez, cenzúrázott-e az RTL, illetve mit gondolnak ma a többiek Hajós András 2006-os szerepvállalásáról? Mindez és még ennél is sokkal több kiderül az adásból!
  Vendégeink: Ónódi György (a műsor egykori főszerkesztője) | Gálvölgyi János | Hernádi Judit | Hajós András | Havas Henrik | Kéri László
  Szeretnéd megnézni a vágatlan verziót is? Akkor szállj be a patronálóink közé: patreon.com/partizanpolitika

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Kovacs Ádám

   Nem tudom eldönteni Hajós Andrástól hányok nagyobbat vagy Havas Henriktől. Komcsigyülekezet

   1. Kovacs Ádám

    @Blake Baxter Akkor neked fogalmad sincs a kommunizmus jelentéséről. Tanulgasd kicsit a törit, gyökér

   2. Blake Baxter

    Én el tudom dönteni, tőled hányok, a komcsik a Fideszben vannak.

  2. Endre Csonka

   Ó már a legelején lehülyéztek Marci, megtaláltad a közeged? Másképp mondanám hat moslék közé kell egy hülye. Így tökéletes, mert ezek a "sztárok"... a legnagyobb köpedelem az a Havas, a kommunista disznó ügynök. Hernádit sajnálom, hogy korpa közé keveredett, de hát így van ez, ahol moslék van, ott kell lenni korpának is.

  3. disulfiram62

   53:33 Hol voltak a tisztességes emberek? Pl. október 23-án a Deák téren és környékén, ahol agyba-főbe verték őket, azonosítószám nélküli rendőrök, egykalap alá véve a szeptember 18-i huligánokkal. Hittantanárnő bevérzett fejjel, földönfekvő válogatott öttusázóba egyenként mind a 20 rendőr belerúg stb. Na itt voltak, mert azt azért ne felejtsük el, hogy nemcsak szeptember 18-a volt hanem október 23-a is, ahova egyrészt ünnepelni jöttek az emberek, másrészt békésen tüntetni. Fletó és kormánya, hogy megmutassa a helyzet magaslatán áll az elbaszott 18-a után, ártatlan embereket vakíttatott, nyomorított meg, rajtuk verte el a port.

  4. János Rőczei

   2x néztem meg. Köszi, ez is jó lett!👍 A Heti Hetes a 21.században egy kicsit folytatta, amit Hofi elkezdett a 20.század 70- es éveiben, vagyis a kisember tükröt tart, ha kell, görbe tükröt a paprikajancsi szintű istent játszani akaró politikai elitnek, illetve, híres emberek hangot adnak a hétköznapi ember véleményének, de úgy, hogy közben szórakoztat, hogy rámutat, hol lóg ki a lóláb. Igaz, amikor azt mondják a végén, jó, hogy megszűnt. Nem szeretnék egy hetiheteses szereplőt se a jelenlegi hatalom bulldózerpolitikája által el-, vagy lesöpörve látni. Ezek úgyis mennek majd,, a H.H. szereplők értéke azután is fennmarad. Hofi forog a sírjában és tombol 🙁

  5. Lászlóné Bebők

   Nekem a mostani, de a régi heti hetes nagyon tetszett.

  6. András Karagity

   Elmondhatatlan öröm végignézni ezt a videót és nosztalgiázni...régen nagyon-nagyon sokszor vártam azt, hogy végre elinduljon a tv-ben a "Heti hetes, minden ami érdekesss..." szlogen.

  7. mopsz17

   borzató hallgatni azt a nyálkás gége orrhangodat

  8. Tamás Fekete

   Puccs a gyurcsàny ellen?gálvölgyinek vegképp elment az esze.a vörös köd miatt nem lat.a masik,meg miert ne gondolkozhatna hajòs màskèpp.raadasul az,hogy gyurcsànyt mosdatjàk az teljesen adszurd.

   1. Tamás Fekete

    Pfejj de undorito ahogy galvolgyi meg a keri ostorozza hajòst es az akkori tūntetőket minősìtik.vèn komcsik akik kèptelenek magyar emberkènt èlni es gondolkodni.

  9. Tamás Fekete

   Azert voltak benne gyomorforgatò reszek,nagyon egyoldalù volt az egèsz.ràadasul ùgy lehūlyezni Grespiket amikor màr nem èl,nem tul elegàns.a heti hetes egy jòműsornak indult,aztàn szèpen egy szèlsőliberàlis megmondòműsor lett ami legjobban a magyarsàgon nevetett.marci erre tökèletes alany,mert hiaba csinal szinvonalas műsorokat,de az arcba tolt liberalizmus nagyon eröltetett.

  10. Zoltan Peter

   28:00 Minimax? ez meg mi? :D

  11. Kiraly Mihaly

   Olyan szép amikor 5 fiúka egymást agyon dicsérve,lepippantja,majd a hernádit ki cumizza,majd a műsorvezetőket lealázza,és az ónodit fel magasztalja.Hosszú szemöldökű gálvölgyi,remélem soha nem látlak többé,ónodi mondanivalód nem teszed közzé,havas meg maradsz örök ellenzékiké,kéri,mindig mellé mondó emberé,a többi szóra sem érdemé.

  12. Istvan Taubert

   Apropó, nem ismeri valaki a beszélgetésben emlegetett 9/11-et követő teljes műsor fellelhetőségét?

  13. Istvan Taubert

   Innentől (32. perctől) Réz Andris zseniálisan felvázolja a Heti7es csapat szerepfelosztását: hufast.info/plan/vide/i6Spo7xtw3rPoXk

  14. Gabor Almy

   Ez szégyen volt akkor és most is !

  15. István Nagy

   Én csak köszönöm, hogy ezt megnézhettem. Ősz hajú, hiteles emberek, nagyon sajnálom, hogy nemsokára eltűnnek a köztudatból, és nincs utánpótlás...:(

  16. Junior Honor

   Mindet börtönbe kellene zárni.

  17. Dave Butcher

   Senki nem beszél arról, hogy ezek azthiszik, hogy 2006-ban statiszták szemét lőtték ki? Hogy ennyi év után is Gyurcsányt szopják tövig. Tisztelet a kivételnek (Rád nézek most Hajós Andris)

  18. Zombori Katalin

   Van még valahol ilyen szintű IGAZSÁGosztás? Érdekel! Ha már nem tudjuk gyakorolni..., de legalább lelkileg töltődjek egy kicsit! Én el tudom fogadni mindegyik szemszögből megfogalmazott szemléletet...tanulni lehet belőle így is úgy is! Köszönöm!

  19. Péter Peti

   Hajós egy király! :)

  20. milan jazbincsek

   A Verebest meg a Hajóst tisztelem...

  21. ID doghalal

   ezert tart itt, ven boomerek vedik a mundert. most viszajottek vedeni a fletot. meg se ertik a ven boomerek. fujj.

  22. Péter Hegedűs

   azért annak van egy diszkrét bája, mikor Ónodi arról értekezik -mintegy védekezésképpen- hogy a műsor szerkesztésébe nem szóltak bele "kívülről"... :D

   1. Péter Hegedűs

    komolyra fordítva, egészen gyomorforgatóan aljas, ahogy Verebest fikázzák, aki talán az egyetlen gerinces volt (meg persze a Hajós) a sok puhatestű között...

  23. Sandor Szabo

   Marci! Nagy elismerésben részesültél :-) Plagizálnak! Ettől függetlenül azért "illett" volna megjelölni a forrást.

  24. Gábor Patyi

   Annak idején is színvonalas volt a műsor. Ez az összeállítás is nagyon jól sikerült! A mai napig lenne kereslet egy ilyen műsorra. És kiindulva abból a mondatból, hogy 2002 többek között a Heti Hetes miatt alakult úgy, ahogy, lenne haszna ma is! Köszönjük az ingyen reklámot Philipnek 🤣🤣🤣

  25. RobinsonCursor

   Havas 24:00 azért így leszólni a lakótelepek népét. :)

  26. xyrius

   Gálvölgyiben hatalmasat csalódtam. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen szinte őskumminsta, és emiatt a művészetetét sem tudom már úgy nézni, mint ezelőtt.

  27. Szabolcs Peter

   Meg mindig szanalmasok vagyok!! Galvolgyi⚰️⚰️

  28. GIPSY FILMS

   RESPECT MINDENKINEK !!!!!

  29. László Kállai

   Visszanéztem a Héti Hetest színvonalas, intellektuális műsor volt. Verebes István nagyon sok jó dolgot mond. A többi résztvevői is magas szinten rezonáltak. Jó volt.

  30. Magdolna Rita Bühler

   JAKSOT - KI NEM ÀLLHATTAM !!

  31. koka miki

   A Heti Hetes humornak alcazott hatalmas baloldali politikai musor volt. Ezt bizonyitja az is, hogy mekkora botranyt inditott a Hajos ugy. Nagy gratulacio Hajosnak a beszedeert mert nagyon meresz huzas volt.

  32. Éva Jeszenszki

   Nagy kár, hogy Verebes és a Farkasházy urak nem voltak itt a műsorban

  33. Csaba Mócsa

   csak Kern András hiányzott

  34. P Peitsch

   Bárcsak Torgyán, Zuschlag és a nokiás dobozok lennének a mai magyar közélet legnagyobb problémái. Kádár is elhányná magát attól, amivé ma Orbán és a csicskasleppje züllesztette Magyarországot. Az én euróadóimat lopja ez a senkiházi soros-díjas niemand.

   1. László Szikra

    Mindenkit lefizet, amíg "fussa"! Szerintem nemsokára bukik!

  35. P Peitsch

   Na, most lehet pislogni az USA-ára, hová vezet a kétpárt-rendszer ... mennyire idiotikus, életképtelen formációk jönnek létre. Egyiket sem kedvelem, mielőtt jönne a libsi-zsidrákozás, vagy a fidesz-birka-amőbázás. De azért elgondolkodtató .... ezt nem szabad megengedni. Eléggé mélyen vagyunk, már csak egy US-modell kétpártiság hiányzik. Magyarra lefordítva: vagy a Fidesz, vagy 1 markáns akárki, akiből pár éven belül Fidesz lesz ... Kell az ellenzéki összefogás, hogy végre a lepolipozás teljes legyen, de nem szabad megengedni egyetlen egy pártnak sem, hogy túl meghatározó legyen.

  36. István Kiss

   Nem veszik észre, hogy az a gőgös, bololdali okoskodás és szekértolás, amiről azt hitték, hogy jó, pont az vitte csődbe a műsort? Semmi nincs - hála az égieknek- abból, amit képviselni probáltak. Személy szerint azt gondolom, amit akkor is: színészek miért adják el magukat a politikának? Ismert, jómódú közszereplőktől nem releváns a kis ember képviselete...

  37. McK Robi

   Tökéletes megmutatkozása ez a műsor annak, miért lehetett megszeretni, és megutálni. Megszeretni a spontán, azonnali reakciókért a szellemes improvizációkért,megutálni pedig a politikai szemlélet erőltetett kinyilatkoztatásáért. Hajós nem mondta ugyan ki, de azok, akik EGY KORBAN, kiemelt sztárok voltak..,persze,hogy nem voltak a változás hívei. Verebesnek meg igaza volt, hogy nem jött el!

  38. Attila Gál

   gyűlöletben megkeseredett kifutó modellek

  39. Horky

   Nagyon össze rakott műsor lett, ment a feliratkozás, de a sminkes munka kis kívánni valót hagy maga után, látszik az eltérő színárnyalat.

  40. baviki

   Várom, mikor fogják kipellengérezni a "kedves" hívők Ónodi, de inkább Gálvölgyi tokaszalonnás uraságok hízód...hoz hasonlító, Orbánt is túlszárnyaló körvonalait! Vagy ezt ők nem látják? Vagy inkább nem akarják...Ha Csiszár annyira hülye, akkor ezekre a hetekre kifejezést sem lehet találni...

  41. baviki

   Aljas gazemberek egy rakáson! A mindig "független" komcsi-ivadékok, akik humoristáknak mondták magukat... Közben hazudtak reggel, este, akárcsak a nagyfőnökük...

  42. Ida Árkus

   Kéri utolsó gondolata arany!

  43. Anita Nam

   Nagyon köszönöm ezt a műsort, az elejétől néztem, szerintem ez volt az egyetlen "sorozat" amit valóban követtem éveken át és 18 éves fiatal felnőttként rengeteget tanultam belőle. Most pedig úgy érzem, hogy végtelen régen volt, mikor elkezdődött a Heti Hetes és ez nem csak a korom miatt mondom, hanem főleg a közélet miatt: fényévekre kerültünk onnan, ahogyan Hajós András is megfogalmazta ( 23:10 ) . És ami a legfontosabb, ahogyan Kéri László is megfogalmazta a legvégén: hatalmas szükség lenne ilyen műsorokra, mert ezek segítenének betemetni az árkokat, amiket 10 éve egyre mélyebbre ásnak körülöttünk és köztünk. Még egyszer köszönöm.

  44. Gáborné Szandtner Dr.

   Nekem nagyon tetszett, a műsorvezető remek volt.

  45. Ariszteidesz22

   Ez baromi kínos volt... Kéri...aki kb. 98 óta soha semmit nem ért, ami a politikában történik Gálvölgyi: aki még mindig Gyurcsányt mentegeti... Hajós: akinek minden szavából csak az arrogancia és a jobboldali emberek megvetése jön csak le. Hernádi: aki csak biodíszletnek van csak ott, hogy legyen ott egy nő is... Havas: aki már legalább 3X meghasonult az utóbbi pár évben, de a "tízesért" még úgy látszik lehajol ha muszáj... Akiben nem ébresztette fel a szekunder szégyenérzetet ez az 1 óra fröcsögés, az sürgősen menjen orvoshoz!

  46. György Dechert

   Verebes megbánta, hogy annak idején beült ebbe a szánalmas bandába. Most nem is vállalta.

   1. P Peitsch

    Ha az RTL-n menne főműsoridőben, nem bánta volna meg ... csak mondom

  47. János Frei

   Tisztelt Hajós András Úr!Igaza volt!!!!!

  48. Clive Hyberion

   Azért ha megnézzük Hernádi Judit elég jól látja az embereket és a helyzeteket . Elsimerésem és persze nem csak ő. Na ezért volt és még mindig visszanézhető ez a műsör akár politikai nézetektől eltérően is. Akik pedig gyalázkodni jönnek ide annak sajnálatom... megannyi tartalom van a youtube és ehhez hasonló platformokon, hogy nem lehet betelni. Ezek az emberek akik ott ülnek színesebbé tették minden napjainkat. Sajnálatos hogy már nem ők szerepelnek a tvben... de most láthatunk vv évikét vagy vv nyalókát és stb .. mert ez kell most a tv nézőknek.

  49. László Kovács

   Amikor ezek a levitézlett arcok előmásznak a fényre mindig eszembe jut Talleyrand mondása: "A Bourbonok semmit sem tanultak, és semmit nem felejtettek." Ezek, dettó. Ott folytatnák ahol abbahagyták: minimális önkritika nélkül, de hatványozott kritikával és sértettségtől vezérelt gyűlölettel a velük ellentétes politikai nézetet képviselőkkel szemben.

  50. Zoltan Szabina

   Koszonjuk a böszmèt ennek a bagázsnak

  51. Horváth Attila

   Megláttam hirtelen Gulyás Marci pulloverét: kiégett a szemem...:-)))

  52. Zoltan Szabina

   Ez nagyon szar volt

  53. Szten Barkley

   Ónodi olyan mintha Soros-t látnám parókában. (Oldal szögből).

  54. Jonathan Winesky

   Volt szerencsém a Heti Hetes kezdeteit is látni , és nem értek egyet Ónodival, szerintem Csiszárral jobb volt a Heti Hetes mint Jáksóval, mert Csiszár koordinálta a beszélgetést valamennyire, a műsor érdekes volt. Szerintem a bohóc szórakoztasson és ne erőlködve politizáljon. Egy idő után ezért nem néztem tovább a Heti Hetest és az RTL Klub műsorait sem.

  55. Gergő Szilágyi

   Hogy ebből az időszakból idézzek, a Bombagyárból: "Neutronbombát rájuk!" Ha már nosztalgia, arról se feledkezzünk meg, hogy mennyire sértette ez a műsor az ország azon felét, akiket felhergelve a FIDESZ karjaiba hajszoltátok. Megérte?

  56. Ember Kis

   Hajóssal nem az a gond, hogy naiv volt, hanem hogy még mindig az. Érdemes Kéri Lászlóra jobban figyelni, még akkor is, ha esetleg nem azt mondja, amit hallani szeretnénk. Hiába, azért az öregek bölcsebbek szoktak lenni.

  57. Istvan Balogh

   VEREBES ISTVÁN HOL VOLT?! MIÉRT IS NEM ITT?!

  58. Edit Tamara Menyhárt

   Havas nehezen viselte Hajóst, vajon Verebes jobb lett volna?😀 Bajor Imre hiányzik.. picit lehetett volna róla emlékezni. Marci hiánypótlók vagytok! Köszönet!!!🥰

  59. Jojimbo Usagi

   A Kern András nagyon hiányzik ebből a műsorból. Meg a levelek, amiket elfogott 😂🤣😂

  60. Balázs Láng

   A visszaemlékezés szuper! Hajóst eddig sem ismertem el, kb.semmit sem tett le eddig az asztalra sem zenészként, sem humoristaként! Hernádi művésznő most is profi Nőként moderálta a helyzetet, Gálvölgyi nagy humorista, színész, a véleménye a sajátja, ... Marci jó műsort állítottál össze!

  61. Amália Veres Zoltánné

   Hát ezt folytatni kell,nagyon,jó volt!

  62. József Jóni

   Mikor még az első heti hetes részeket néztem le voltam döbbenve, hogy odamondogatják a magukét. Gondolta is az ember talán a harmincadik adás közben, hogy ha a hírességek így odamondják akkor biztos még változás is lesz. Ugyan fiatal voltam és talán még kicsit naiv is, de nem csalódtam kellemeset. Nem volt ez több csak egy jó kis Show műsor, nem kevés gázsiért. Azóta meg csak még rosszabb lett a "Kenyeret és cirkuszt a népnek". Ki meri ma úgy isten igazából is odamondogatni nyilvánosan bármelyik politikusnak is, bármennyi gázsiért? A 90s évek végén még lehetett egy darabig. Akkor még nem tudta senki, hogy kik is lesznek majd az igazi királyok, és mit engednek meg a birodalmukban. És mint látni,azért az akkori showmanek sem olyan virgoncok már.

  63. Tamas Revesz

   kár, hogy félbemaradt Hajós gondolatmenete a fesztiválok generációs megítélésével kapcsolatban, mert az megvilágította volna, hogy ahol az öregek rombolást, utcára piszkítást látnak csak, ott egy másik generáció meg valami teljesen mást

  64. LeGaMa

   Amikor azt hiszed, hogy a covid után már nem jöhet rosszabb😀

  65. Ferenc Zsidó

   Védőoltás Fundamentalizmus ellen és a Fenevad Bélyege hufast.info/plan/vide/enqam6mPrqK5qmg Dr Lenkei Gábor Koronavírus-terror - Az okok őszinte feltárása 4. rész Miért nem esek térdre a védőoltások előtt? hufast.info/plan/vide/o567lp5olGa-e5s Rácz Margit

  66. Iván Novák

   A Hajóst sokan dícsérik alább, szórakoztató tudásban szerintem is messze fölötte állt a többieknek, de politikai érzékben (politiai szándék mögélátás, politikai ok-okozat értése) abszolút naív és buta, ami minden nyilatkozatából süt. Hajós testesíti meg a mai szavazót, akivel minden elhitethető, aki egyrészt aktivizálható és zsinóron rángatható, mert minden közmédia hírt elhisz, másrészt nem jelent veszélyt mert politikailag passzív, nem érzi, hogy a közügyek az ő dolga, eltekintve az ilyen gyerekes naív fellángolásoktól, azaz minden reakciója a hatalmat szolgája ki úgy, hogy még ennyi év távlatából is észre sem veszi, igazolja magát a naív idealista érzelemvilágával és a következményekért nem képes felnőttként felelősséget vállalni. Ezért, bár emberileg/művésziéeg nagyon kedvelem, a politikai fellángolásaiban a legrosszabb/leggyengébb oldala jön elé és ezt semmiképp nem szabad dícsérni benne.

  67. aditua garbigailua

   fb.watch/2ZmvNw_zl9/

  68. Horvath David

   Hányok...

  69. Sz László

   Akkor a pénzért mindenki kaméleon volt, mára kinyitják a szemetesládát!

  70. LordKegyetlen

   Íme egy trailer arról kik lesznek megint a celebek a 2022-es választások után, ha a tisztességes koalíció nyer. Képernyőn keresztül is áthatott az a jó húsleves szagú meleghugy egy kis piával keverve. Üdítő és friss lesz őket újralátni, ahogy pelenkájukba beleszarva keseregnek majd a tv-ben...

  71. Attila Nagy

   Annyira szerettem mikor Hajós András gitározott a Heti Hetesben.....na az hiányzott most ebben az adásban is :)

  72. Takács Tamás

   Ahogy szokták mondani az igazság mindig félúton van, magam értetlenül állók mindig az olyan kritikák megfogalmazói előtt, akik azt a totál ellenkező oldalról teszik.

  73. Kálmán Rába

   Hajós András szerette volna megakadályozni, hogy a NER-rendszere évekkel később létrejöhessen! Igaza volt? IGEN!

  74. PeSza

   Ez volt a legjobb Heti Hetes!

  75. aditua garbigailua

   Hernádi rohadtul buta, nagyon kiábrándító volt. Hajós ebben a csapatban tényleg szellemi nagyság. De csak ebben a csapatban.

  76. Kovács István

   5:00 IGy van Jáksó László egy szerep játszó volt! Amit saját maga valott be egy interjuban amit utoljára adott megelehetnézni maga bevallja! Mindig is irritált és utáltam jáksót mert egy mümájjer megjátszott mesterkélt embernek éreztem, unszimaptikus volt! És lám lám IGAZAM VOLT!

  77. Ficsór Rozália

   A szívem csücske lett a műsor, amikor Jáksó korszak egy részében, a felvétel idején online kapcsolatban voltunk vele, akik be regisztráltunk, és a megadott témához gyárthattunk poént. A szerintük legjobbakat beszerkesztették a műsorba, így került műsorba nyolc poénom. Én voltam a díszmqves, ami díszműves akart lenni, de elírtam, és így lettem regisztrálva, amin Jáksó egyszer el is akadt. :)

  78. Kundi Ottó Ilyés

   velemeny ide vagy oda egy örök müsor marad a mainapig is visszanezem az adasokat es meg mindidg megnevetet es sok tanulni valo elhangzot a müsorokban a Hernadi nevetese maga egy gyogyir a mainapig is ezert halas is vagyok en csak megösszöni tudom hogy ilyesn sok jo pillanatot okosztak KÖSZÖNÖM Otto Erdlyböl

  79. prew 77

   Havasnak leesett hogy nincs gázsi el is halgatott 😂😂

  80. András Györe

   Imádtam! ui: Kern is hatalmas volt benne mindig! :)

  81. Birodalom1

   Havas úr, én meg ronda férfiként attól vagyok rosszul, mikor a jóképű férfiak osztják nekem az észt, mennyire könnyű csajozni, csak magabiztosnak kell lenni!

  82. Istvan Balogh

   Veebes interjù... Nézd meg...

  83. Los Faragos

   Szerencsetleneknek jo vacak make-up sikerult kapniuk. Kicsit mintha maszkot viszelne mindenki :)

  84. Istvan Balogh

   DISZNÒ VAGY GYURI?!,EZT KERSTE ÁRPA?!,

  85. Istvan Balogh

   VEREBES ISTVÁNNAL TÖRTÉNŐ INTERJÙT ITT TALÁLJÁTOK A NETEN,HOGY MI A VÉLEMÉNY'RÒLATOK"...SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT....

  86. Zoltán Papp

   Néhány kis-kupac szar (hogy a "riportfilm" stílusánál maradjak) egy nagy-kupac szarral, Gulyás Bercivel a közepén. Ez vonatkozik a hiányzókra, Verebesre, Teddymacira, Alföldi Robira, stb. Talán Hajós az egyetlen kivétel a jelenlevők közül, ő is baloldali ugyan, de a normálisabb fajtából, illetve Bajor, nos az ő humora visszafogott volt, nem sértő, Isten nyugosztalja… A többi elkötelezett liberális, és anno úgy bántották meg sok magyar ember nemzeti érzését, hogy még csak nem is voltak tudatában. Biztos vagyok abban is, hogy az idők teltével ez a jelentős balratolódás belejátszott a nézettség csökkenésébe, az egyre gyakoribb gyűlöletkeltési poénokra egyre kevesebb volt a vevő... A műsor a kezdet kezdetén valóban nagyon tetszett, jómagam is annak a többmilliós nézőseregnek a tagja voltam, aki rendszeresen nézte. Verebestől pl. ott tudtam meg, hogy ő egy ateista, korábban kikeresztelkedett, és csak deréktól lefelé zsidó fiú, illetve egy hasonlatot is elengedett valamilyen apropóból: “ritka, mint a zsidó bányász”. A Gálvölgyi-Hernádi páros csúcs volt a maga idejében, kár, hogy ez lett belőlük. Havas sem tagadja meg magát, lehülyéz mindenkit, az a mondása külön tetszik, hogy: “… a lakótelepek népe ugyanúgy nézett minket, mint az értelmiség.” No, ezt add össze, lakótelepek népe. Kéry az hozta a gyűlölködő hazug formáját, és hablatyol össze mindenféle baromságot, következtetéseket von le, és kb. annyira van igaza, mint az elmúlt években a jóslataival (pl. az Orbán-kormány bukásáról, a gazdasági csődről, stb…), amiből nem teljesült be semmi. Szóval a lényeg: az első mondatom.

  87. olaa22

   Nem értem, ha annyira fantasztikusnak és nagynak hiszi magát Havas, mi szükség van arra, hogy folyamatosan hypolja magát, és másokat lehúzzon minősíthetlen megnyilvánulásaival. Szerintem most (is) lejáratta magát csak.. Hajósról pedig annyit, a stílus maga az ember.

  88. zolco710611

   Hajós jól látta és most meg is tapasztalta hogy milyen a komcsi talpnyalókkal vitatkozni !

  89. zolco710611

   Kíváncsi lennék hogy Hernádi kit szívott le !

  90. zolco710611

   Amikor gyurcsótány volt hatalmon akkor is a fideszt gyalázták !

  91. Endre Halász

   Hajós: "De tetszem így is, kiknek illik tetszenem." Havas: "Büszkén csörrent az arany." (Antigoné)

  92. Csaba Farkas

   Ez nagyon király lett Marci! Amikor Hajós Hír TV-s szereplése felvetődött, azt hittem, hogy a többiek azt fogják mondani neki, hogy "tévedtünk". De ez eszükbe sem jutott. Továbbra is csak azt ismételgették, hogy "ugyanazt itt is elmondhattad volna", "mi nem politikai műsort csináltunk, de ezzel beskatulyáztál bennünket", "Gyurcsány beszédét nem értették meg az emberek", "össze volt szarva a Kossuth tér", "én láttam, hogy milyen emberek vonultak a TV székházhoz". Hajós soha nem vitatta, hogy a Heti Hetesben is beolvashatta volna ugyanazt a szöveget. Attól, hogy Gálvölgyi és Kéri azt mondja, hogy ők nem politikai műsort csináltak, attól még ez az állítás nem igaz. Ha egy műsor nagy részét az teszi ki, hogy politikai híreket kommentálnak, akkor az egy politikai műsor. Ha ráadásul a poénok többsége a jobbosokon csapódik, akkor azzal már beskatulyázták önmagukat. Egy műsor karakterisztikáját nem csak az határozza meg, hogy a készítők mit gondolnak róla, hanem az is, hogy a nézőkben milyen kép alakul ki róla. Gyurcsány beszédét pont annyira nem akarták értelmezni az emberek, mint amennyire Farkasházy sem akarta megismerni és megérteni azokat a körülményeket, amik terroristákat neveltek ki magukból. A 2006-os eseményeket nem csak az öszödi beszéd kreálta. Abban benne volt az azt megelőző 17 év csalódottsága, és a szerencsétlen véletlenek kombinációja. Hajós nem fekete-fehéren próbálta vagy próbálja értelmezni, hogy mi okozta a zavargásokat. Ő csak arra világított rá, hogy azok Gyurcsány miniszterelnöksége idején történtek és emiatt felelősséget kellett volna neki vállalnia a történtekért, és lemondania. Nem értem, Kéri mit akar azzal mondani, hogy politikai káoszban nem szabad lemondani. A történelem folyamán ezt rengetegen megtették - pont az vezet a folyamatok eszkalálódásához, ha ez nem történik meg. Sajnos már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt volna ha akkor Gyurcsány lemond, és előrehozott választásokat írnak ki. De szerintem egy párhuzamos galaxisban 2010-ben Magyarországnak újra baloldali kormánya lett, miután az azt megelőző négy évben a jobboldal nem tudott megbküzdeni a 2008-as világválság nehézségeivel, és Magyarországból nem vált szoft-diktatúra.

  93. Csaba Mátyás

   Véletlenül akadtam erre a műsorra, amit végig is néztem. Pár ponton, azért elmosolyogtam... de nem azért, mert a tartalom vicces volt. Havas többszöri esetben keveri a Fábryt a Farkasházival, az utolsó kérdésre levezeti a mokkás múltját... kit érdekel, hogy mennyit keresett a mokkában? Ez most a Havasnál mi??? Szenilisség??? Begyöpösödés??? Gálvölgyi nem egyszer magyarázkodik, hogy ő pedig soha nem politizál, és nem is politizált, annak idején csak a műsor miatt készült fel. Aha, nyilván. De amikor fideszes politikai téma kerül elő, az agyát elönti a lila köd, és ez volt azokban az időkben is. Rettenetesen zavaró az a magyarázkodás, hogy a műsor pártatlan volt és mindig az aktuális kormányt parodizálta, pedig ez nem igaz! Nincs azzal semmi baj, ha egy csatorna vagy egy műsor, mint a H7, baloldali. Nyugodtan fellehetett volna vállalni akkor is, meg most is. Viszont az eléggé szánalmas, hogy pont az ellenkezőjét próbálják megmagyarázni. 51:05-nél pont ott a bizonyíték, hogy a Hajóst ki akarták vágni az RTL-től. Összességében erről a műsorról kijelenthető, hogy Hajós András toronymagasan mindenki felett áll, mint intelligenciában és emberségben. Azt meg végképp nem értem, hogy Kéri László a kamupolitológus egyáltalán mit keresett itt? . Azzal sincs semmi baj, hogy a Partizán csatorna full baloldali beállítottságú, mert szükség van rá. De ez a műsor is úgy lett beállítva, mintha egy megemlékezés lenne, aztán közben arról szólt, hogy a 'nem jelenlévőket' kőkeményen kritizálták. Ha megemlékezés lett volna, akkor Bajor Imre megérdemelt volna legalább 10 percet a több, mint egy órás műsoridőből. Ennek ellenére kijelenthetem, hogy tetszett a műsor! Ja, és Markos Gyurit kihagytátok! :D :D hufast.info/plan/vide/qKapl8yLtqK9n4E

  94. o.c. o.c.

   szuper!

  95. Ferenc Székely

   Most minden politikát félre téve mondom, hogy az akkori televíziózás sarokköve volt ez a műsor. Ha olvassa ezt a kommentet bármelyik szereplő, köszönöm nekik hogy ők vettek ebben részt és ők vitték végig ezt a műsort. Sajnálom, hogy véget ért. Nagyon szerettem a műsort. És jó volt így őket újra együtt látni. Nem igazán kommentelek a Partizán videókra, de nekik is köszönöm hogy ez a műsor elkészült.

  96. vonyisz

   48:00 környéke! zsenyiális. még most is: ott rettegnek a lövészárokban. ugyanúgy gondolják most mint akkor.

  97. Zsolt Szőke

   Heti Hetes ! Nem kell a műsorhoz komentár😆

  98. SzASzA

   Szerintem ezért kár volt összehívni a heti hetest

  99. Gyuri B

   Ez egy nagy nézettségű műsor lenne ma is. Online vagy tv. Egy jó kis PR. Esetleg jobb műsoridő. Sokat lehetne erről leszedni. Esetleg podcast formájában. Nagyon sok a lehetőség.

  100. 00asha00

   1:06:33 az a szexista amikor a Gálvölgyi azon röhög h az asszony verve jó. Vén hülye