Lagzi Lajcsi: “Én voltam a rendszerváltás veszteseinek bohóca” | PartizánPOP

Partizán

170 E megtekintés65

  Bár tömegek imádták a 80-as években, a Kádár-korszak kultúrpolitikája nem volt hajlandó tudomást venni a mulatós létezéséről. A 90-es évek második felére Galambos Lajos (ismertebb művésznevén Lagzi Lajcsi) már több millió kazettát és lemezt adott el, de tévébe továbbra is csak azért hívták, hogy gúnyt űzhessenek belőle - és azokból, akik szeretik. Aztán 1997 szilveszterén Lajcsi Dáridója letarolta a magyar televíziót, és egyben megalapozta az akkor induló TV2 kereskedelmi csatorna sikereit. Nem sokkal később az Élet és Irodalomban György Péter “Dáridó - avagy a szocializmus vége” címmel írt cikket a “trombitás nézettségterminátorról”. 2001-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, majd 2003-tól főműsoridőben vezényelte a Szuperbulit a köztévén, ezzel állami legitimációt szerezve a korábban lenézett műfajnak.
  De vajon miért nézte le az értelmiség a lakodalmas zenét?
  És hogyan vált egy diplomás trombitaművész milliók Lagzi Lajcsijává, valamint a vállalkozó-művész prototípusává?
  Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
  Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
  Kövess minket Facebookon! partizanpolitika/
  Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! groups/partizantarsalgo
  Kövess minket Instagramon! partizanpolitika

  Közzététel: 2 hónapja

  Megjegyzés

  1. Connor Johnn

   Lajcsi az nagyon nem hulye amugy

  2. Imre Geiger

   Érdekes beszélgetés volt! Végig lekötött! Édesapám személyesen ismerte Lajcsit! Régebben Vecsésen zenélt és a faterom mindig mondta,hogy a Lajcsival bulizott éjszaka! Persze ez úgy volt,hogy Lajcsi zenélt és apám meg hallgatta. :) A mi családunk is Soroksárról származik,amit nem szégyenlek! Büszke vagyok rá! Az se érdekel,hogy mit mondanak róla és mivel vádolják nap mint nap! Azt tudom,hogy az apám( isten nyugosztalja) nagyon jó kapcsolatban volt vele! Már ameddig Vecsésen játszott! Szerintem nem én vagyok az egyetlen,aki ezt elmondhatja magáról.Apám mindig azt mondta,hogy ha egyszer elmegy akkor a silenciót játsza el neki valaki a temetésén. Gondoltam,hogy felkeresem Lajcsit és tudom,hogy eljött volna,de akkor olyan lelkiállapotban voltam,hogy nem igazán tudtam gondolkodni. Eljátszotta két remek zenész Vecsésiek. Én még mindig az embert nézem!

  3. Géza Csiklya

   Te gyoker svab a satorba kezted meg a csilibe gyoker maradc min dig

  4. rideg74

   Hogy francba tudja a bal lábfejét így behajlítani?

  5. Zsolt Csaplar

   Merre vagy lajcsi keresnek!

  6. réveteg Alive

   Más világításba helyezte a lakodalmast számomra

  7. Szilárd Waler

   Egyik vasárnap még koronavírusos! Másik héten meg külföldön ünnepli a 60 évét! Mindig is egy mohó, hazug,ingyenélő, disznó volt! Az igénytelenség netovábbja amit égész életében csinált!

  8. thermaltake corsair

   Megy az önfürdetés ezerrel. Ahogyan a többi riportalany is az országon tett visszafordíthatatlan kultúrális, politikai, erkolcsi, gazdasagi, stb bűneit akarja utólag megmagyarázni, szépíteni.

  9. thermaltake corsair

   13:32 fingott?

  10. István Sík

   Uhhh köszönöm

  11. Ultijoe1

   MIÉRT NINCSENEK DÁTUMOK, HOGY MIKOR VOLT AZ INTERJÚ? KATASZTRÓFÁLIS, ARROGÁNS, SZÁNDÉKOS, ÁTGONDOLATLAN HIÁNYOSSÁG !!!

  12. GITart

   Ez egy milyen jó interjú! Iszonyat respect Lajcsinak! Amiket elmond, az zseniális, intelligens, bátor... és végtelenül őszinte. Abszolút nem ismertem őt, sem a tevékenységét, és egyike voltam azoknak, akik viccelődtek vele, és enyhe lenézéssel tekintettek erre az egész jelenségre anno, hogy jaj milyen prosztó ez a zene, mi ez a színvonal... hát, mit mondjak, hatalmasat nőtt a szememben ő is, és a tevékenysége is.

  13. Von Schirach Bertolt

   Ez annyira cringe, hogy a szájába van adva, hogy ő a szegény nép szórakoztatója volt, igazából csak egy üzletember, akinek nincsen szégyenérzete. Nem gondolt ő bele ezekbe a folyamatokba, csak talált egy piaci rést, a kisemmizet prolikat. Nem a műsort vagy a csatornát akarom ezzel fikázni, remek munkát végeztek, csak bizonyos emberekbe nem kell többet belelátni, mint akik.

  14. marton kadar

   Nocsak,a világ legjobb trombitása szeretett volna lenni,pedig akkor már Milles Davis fujta,,rendesen...

  15. CirmosKanduur

   Szegény Lajcsit most rongyos 18 milláért kergetik a rendőrök (24.hu/kultura/2021/01/21/lagzi-lajcsi-hazkutatas-rendorseg-afacsalas/), másokat meg milliárdokkal futni hagynak, ha például véletlenül "valakinek" a veje.

  16. tibor tóth

   Lajcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  17. Gergő Kárteszi

   Köszi, felvillanyozta az estém :D

  18. Ims

   Falus Ferenc :D

  19. Dhqrmq 23

   Nekem nincs bajom ezzel a csókával, nem egy rossz ember hatását kelti.

  20. Zoltán Mezey

   szégyen hogy erre a kultúrmocsok dáridóra ennyi ember kíváncsi volt

  21. Veronika Mosolyvonal

   Szuper volt, köszi, hogy meghívtad.

  22. Norbert Varga

   Teljesen korrekt interjú. Jó volt nézni, amiért nem ment bele méltatlan témákba.

  23. Hercules

   Kevés művész mondja ki és ismeri el, hogy mindenét a közönségének köszönhet. Lajost végig néztük koncerten. Nem nézett le senkit ✌️

  24. Jeno Laczko

   Az adóügyei rendben vannak már ? Vagy ő is a "neki szabad" kategóriába tartozik !?

   1. Jakab Buga

    Pár napja mentek rá a feleségére reggel hatkor a fináncok.

  25. Jeno Laczko

   Azóta imádom, hogy egy debreceni nagyvásáron itt zajongott az ablakunk alatt ! Nem szeretem azokat, akik tehetségüket, képzettségüket szarért -húgyért eladják !

  26. Bence Dobos

   Érdekes beszélgetés volt, de ez a fajta zene számomra már a 90-es években kisgyerekként is irtó ciki volt, szüleimnek köszönhetően rock zenén nőttem fel. Pl. számomra egy Piramis vagy egy Tunyogi - féle P.Mobil a mai napig etalon, de ezektől a lakodalmas zenéktől kiráz a hideg. Persze értem én, ízlések és pofonok.

  27. Zsolt Bugarszki

   Fantasztikus volt ez az interjú. Én nem néztem a Dáridót annak idején, kifejezetten irritált és tudtam zenész barátaimtól, hogy a Lajcsi képzett, komoly zenész. Egészen más szemmel nézek most rá is és a műsorára és ez az interjú olyan jó volt, hogy nem tudtam felállni mellőle annyira lekötött.

  28. Gabi Kadar Laudisz

   Nekem azért nem szimpatikus ez az ember, mert kb. 20 évvel ezelőtt Szegeden lépett fel egy csarnokban, volt egy család akik nagyon szerették, miatta mentek oda. Sajnos nem voltak tehetősek, biztonságiaknak könyörögtek, hogy esetleg az ajtóból nézhessék a műsort, Lajos ott állt nem messze tőlük és szólt a biztonság őrnek, hogy zavarja el őket. Ismim mesélte aki ott dolgozott és még más hasonló eset volt, de az már mellékes. Sajnálom de ez nagyon bennem maradt, hogy mikor meglátom, még a mai napig is ez ugrik be.

  29. Rumli Báttya

   Ez az ember egy hazug miért nincs töke hogy azt mondja, emberek hibáztam loptam igen. Nem értem hogy egy milliárdosnak miért kell ilyet csinálni... Vagy talán pont azért mert akinek ennyi pénze van az már betegség és ha veszít belőle azon gondolkodik hogy szerezze vissza hogy újra azon a pár milliárdok belül maradjon.

  30. Zoltán Bodoki

   Nem ártana ha elszámolna a tatai lakóparkkal például. Nyilván tehetséges zenész, de végig simliskedte az életét.

  31. Előd Szabó

   Nagyszerű riport, de kicsit demagógnak érzem azt a gondolatmenetet, hogy ezt a zenét a szegények szeretik. Mi az a jövedelemhatár, ami alatt ezt kell hallgatni? Én Lajcsit ugyan nem, de egyéb lakodalmast időnként hallgatok, ugyanis, mindenben műfajban van kiemelkedő, csak fül kell hozzá. A "tipikus Kelet-európai műfajnál" örültem, hogy Lajcsi elmagyarázta, bár nem világosan tette. A népies, vagy nemzeti zene szinte minden országban jelen van, pár hangos kivétel van ez alól. És nekünk ez utóbbiak zenéit nyomták a fülünkbe. Ez nem is a Hungaroton hibája, hanem a poszt-római kultúrkör prüdériája, sterilsége. Meg persze a számos igénytelen próbálkozás utáni előítélet.

  32. WolfsblutHUN

   A sárban tocsogós, útszélen tartott falunapokon bömbölt a kazettás magnó, mindig sorban álltak az emberek az aktuális kazettás hanganyagért. Próbáltam kerülni ezt a "standot" de csak az idióta, torzra tekert bömbölés miatt. Jó ez a riport, GRAT.

  33. NEW-Z- Tonkol207

   komoly ...meg se mondanám az emberről ezek után h ette a fényt mr.shineal és hasonlók....

  34. Ferenc Horváth

   Nagyon jó beszélgetés volt! Mindig is tiszteltem Lajcsit, mert nagyon sokan köszönhetik a sikert, illetve egy fantasztikusan, jó Trombitaművész!!! :)

  35. Alíz Rigó

   A klasszikusos sztori azért valahol elszomorított és le is döbbentem konzervatóriumon. Nem gondoltam volna, hogy ilyen élelmes és intelligens pasas. Köszönöm az interjút!

  36. Erzsébet Rózsa

   Szuper ez az interjú.Erdemes végig nézni.

  37. Emil Gombkötő

   Marci, remélem olvasod: politikailag nem minden esetben vagyunk egy platformon (nem, nem vagyok fideszes:DD), de akármi is van, ezek a videók elképesztően hiánypótlóak. Mondom úgy, hogy szerintem ivós játékot lehetne rendezni, akárhányszor leírja valaki a "hiánypótló" szót a videóid alatt, jöhet egy feles.. szóval nem túl eredeti a gondolatmenetem, de nem tudok jobb kifejezést találni erre. Soha senkinek nem volt a médiában igénye, szándéka arra, hogy a mainstreamből már kifutott figurákat ilyen elemző módon közelítse meg, és meg akarja érteni a személyiségüket, és a történelmi kontextust, amiben működtek. Nem ígérem, hogy nem fogok fikázó kommenteket írni egyéb videóid alá (:D) de a kitartásodat és a felkészültségedet nem tudom tagadni.

  38. Neo Csatornája

   Nem gondoltam volna hogy ez az ember ennyire okos és értelmes a műsorai alapján

  39. Dávid Braun

   Továbbra is nagyon jók a kérdések. Sokszor az alanyt is meglepik.

  40. Mark Juhasz

   Állati jó ez a műsor! Rengeteg mindent megtudtam! Ezt én végig éltem és tényleg borzaszó intelligensen kezelte a kritikákat végig Lajcsi! Én is kritizáltam ha szóba került, de kit érdekel? Sokan szerették és ő NEKIK játszott.

  41. Felleg 4

   Le vagyok döbbenve ezen kommentszekción. vagy én vesztettem el a valósággal a kapcsolatot, vagy jónéhányan itt.. Lagzi-Lajcsi szinte minden mondatában a kisstílűségéről tesz bizonyságot. Vagizik, hogy mennyit keresett mivel, a fejlett igazságérzetéről hadovál, miközben tudjuk, amit tudunk. Folyamatosan fényezi a lángelméjét, élvezkedik a dörzsöltségén... kínos! Erre meg itt jópár kommentelő oda-vissza van, hogy mekkorát csalódott pozitívan Lajosban. wtf?

  42. CzBeno

   30:24 kibaszott kellemetlen, gicces, izzadtságszagú még most amit ott Jimmy előadott ország-világ előtt a feleségének. Amúgy ez egy kiváló interjú, minőségi tartalom! Örülök, hogy bemutatsz úgy ismert embereket, hogy a nem látott emberi oldalukat tudod előhozni!

  43. Gyongyi Balog

   Azt hitem hogy lesz szó az áramlopásról sajnálom hogy erröl nem eset szó

  44. Edina Nagy

   Rohadt citromot eladni nem vallalkozas hanem átverés és csalás

   1. Berényi Brigitta

    Nem volt rohadt, csak kezdeti stádiumban volt. Persze, nem szép dolog, de ott a felvásárló, aki ezt tovább értékesítette... annyira nem lehetett vacak az áru, ha meggazdagodott belőle, nem?

   2. Edina Nagy

    @Incog Nito lehet hogy te fosod a bölcsességeidet de én nem ..... ez egy utolsó kapzsi csaló és ha te ezt nem látod át akkor csak sajnálni tudlak érte mert jól meg lehet téged vezetni vagy mert pont ezt az értékrendet követed....de bármelyik is legyen igaz mindkettő szánalmas.....es Lajcsi sosem kereste tisztességesen a millióit szóval nem tudom miről beszélsz 😅😅😅😅😅😅

   3. Edina Nagy

    @Incog Nito képzeld megtörtént 😅😅😅😅😅

   4. Incog Nito

    keresd meg az első milliódat tisztességesen. Utána foshatod ide a bölcsességeidet.

  45. Urbii N

   Élveztem :) Köszönöm :) nem vagyok még 30 de így is nagyon jó utazáson vehettem részt. Egy teljesen más szemszögből ismerhettem meg valakit akiről teljesen más képet alkottam eddig.

  46. Zsolt Angyal

   Kisgyerekként nem hallgattam, viszont mindíg halottam. A nagyszülőknél, otthon általában ez vagy hasonló zenék szóltak. Emlékszem a "Lengyel" piacon vették a kazettákat. Megcsinálta a szerencséjét egy olyan korszakban és országban ahol nem volt könnyű. Biztosan büszkék voltak rá a szülei, aztán ami történt az már egy másik történet......

  47. Geza Szemok

   Szuper volt, kösz!

  48. László Barna

   Hatalmas volt az a rész ahol szarrá oltja meg pár pillanatig Győzikét ekézi Lajcsi xDDD.

  49. ezerlab1

   Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen beszélgetést végignézek és élvezni is fogom. Ez nagyon tanulságos volt.

  50. József Angyal

   ''A dáridó, az azt gondolom hidakat épített művészek és emberek közt! '' - sokáig bírtam nézni, de ettől a kijelentéstől már nekem égett a pofám...tudjátok, mikor odakapcsolsz a Mónika show-ra és el kell kapcsolnod, mert már te érzed magad zavarban az ostobaságuktól! :D Rengeteg ellentmondás, vagy inkább hülyeség van abban amit nyilatkozik, szívesen nyitnék róla vitát, de mire a mondatom végére érek már azon töröm a fejem, hogy: Úristen mennyi időt pazaroltam a komment megírására is?! Lajcsi bizonyos értelemben szélhámos volt, nem csak hogy a saját becsületét tette tönkre a pénzért, de még másokat is motivált, hogy ez egy milyen jól járható út. ÉS semmi mással nem tudja alátámasztani a sikerét, csak a befolyt összegekkel. Komolyan csak pénzben tudja mérni a sikerét? Rosszabb mint gondoltam...azt hittem ő egy félnótás, erre kiderül hogy ezt mind mind tudatosan csinálta. Beleszart a magyar zenei életbe, aztán mire már kenhető fos lett belőle, kidekorálta vele mindenki otthonát. Remélem ezt Győzik nem nézi...a végén még egy világ omlik össze benne! :D

  51. Lightbringer

   A mulatós a zene rákfenéje, ettől független nem sajnálom tőle a sikerét. Mondom, hogy rákfene, de aztán rátekintek a mai népszerű hip-hopra ezekkel a wannabe raperekkel, aztán ez se jobb.

  52. Horváth György

   Partizán, valahol hallottam erről, beszélgetés Lajcsi Val volt a második amit megnéztem. Tetszik. Jó lenne újra ilyen műsorokat nézni, illetve most már lehet. Sok sikert nektek.

  53. Sonja Aleksic

   Amikor még az első Partizán interjúkat néztem...nos,bevallom nem szimpatizáltam a riporterrel.Nem az "én emberem" továbbra sem,de be kell vallanom,hogy vérprofi és csúcs intelligens.Nem egy kommersz figura az biztos...de ezért is nézzük ennyien.

  54. hazizene

   Közben a színvonal annyit esett, hogy előre sorolták a többi önjelölt sztár elé, akiket ő alkalmazott aztán.

  55. Doktor Kotász

   Nem gondoltam volna, hogy valaha Lagzi Lajcsi interjút fogok nézni, de ez a csatorna még a látszólag érdektelen, vagy negatív figurák esetében is le tud ásni mélyre, mint egy jó pszichológus. Teszik mindezt őszinte érdeklődéssel, és ami a legfontosabb, előítéletek nélkül. Ennek hatására elkezdtem hallgatni a vágatlan interjút is. Lagzi Lajcsi egy rettentően ellentmondásos figura. Egyszerre egy magasan képzett zenész, és egy szorgalmas, és dörzsölt üzletember, aki aprópénzre váltotta a tehetségét. Van egy mondata a vágatlan interjúban, ami szerintem nagyon árulkodó. Ott azt mondja, hogy soha nem játszotta a ‘Add ide a didit!’ című számot, mert ANNYIRA azért nem akart lemenni kutyába. Úgy érzem, hogy zenészként ő sem tartotta nagyra ezt a műfajt. Alaphelyzetben azt gondolom, hogy a mulatós zene tényleg egy nagyon kultúra-alatti, kifejezetten kelet-európai trash élmény, de ezért a kádári kisember nem hibáztatható. A kérdés az, hogy Lajcsi mennyire érzi magát felelősnek a honi kultúra lezüllesztésében. Talán nem hiába mondta neki Friderikusz: “Én veled vagyok.”.

  56. Vakond Simple

   Én bírtam Lajcsi zenéjét. Undorító mennyire az éppen aktuális hatalom őkegyelme dönti el bel és külföldön is ki rossz ki jó.Ezért nem fogom soha értékelni a sikert,csak egy kétszínű szó,semmi köze ahhoz ki mit tesz le az asztalra.A legundorítóbb az, amikor megcsinálják a szabotázst és utána azt akarják,hogy velük legyél. Nem,köszi,szeretnék az az önmagam maradni akit szabotáltatok,szeretnék lenézett maradni és nélkületek élni minden nap.De majd szólok ha a saját szabotálóimmal akarnék együttműködni.Manapság ugyanannyi az elmebeteg mint régen.Lajcsi is folytatta, nem állt át hozzájuk és eljött az ideje anélkül,hogy leköpte volna magát.

  57. hanaippon

   A jóízlést romboló gagyi szemét szélhámos csaló miért nem ül a börtönben??? Ha más ember csalt volna,az már régen ott rohadna!Ennek, a győzikének,kozsónak,a társadalom celeb-szemetének mindent szabad büntetlenül.

  58. Sándor Pete

   Kiváló zenész a megfelelő alázattal A Sváb szorgalommal és leleményeséggel Jó volt

   1. hanaippon

    EZ ???? : )))) EGY kiváló TOLVAJ !!! SZÉGYENTELEN NAPLOPÓ !!!

  59. Edmond Nagy

   És tényleg milyen szívszorítóan szegények voltunk úgy, hogy mindkét szülő becsületesen dolgozott. Nagyon szomorú.

  60. Dezső Kis

   Egy 2.részt is elbírna ez az interjú👌👏

  61. ww95

   "Hegedűs fickók többet hegedűlnek, Olcsó cécókon ezrek vegyűlnek "

  62. xdz80

   Ipari kazettamasolo, hát a rendszerváltás körül nem a sramlizene kiadása lett volna az első “üzleti” lehetőség ami beugrott volna róla a kortársaknak ;)

  63. kispe82

   Teljesen megsajnáltam Lajcsit. Jah, nem...

  64. CSABY GITAR

   LAGZI LAJCSI ,FASY .Felhoztatok a szar zenet felszinre .PLAYBACK KIRALYOK .A 3+2 ot meg a szadra se vedd!

  65. Jenő Marton

   Őszintén szólva nem sokra becsültem eddig Lajcsit. EDDiG! Király volt a riport-összeállitás! Grat!

  66. Hajrá Magyarok

   Ez nem több mint egy senkiházi áramtolvaj!Szegény ember gondolkodása él benne ezért fanyalodott lopásra.Szégyent hozott mindenre amit addig elért és szépen le is rombolta....

  67. SpirEr Tan

   Érdekes a Lajcsi emlékezete,szerinte 150 ember állt meg őt meghallgatni a Sugárnál,én naponta jártam a Sugárba,mindenki csak elment mellettük ,senki nem állt meg hallgatni őket,hacsak nem azaz egy két részeg hajléktalan ,aki egyébként is ott múlatta az időt~{( :-))))))))

  68. Cseh Csaba

   23:10-től mindent elmond a zenész dolgokról!Szívemből szólt!Ez az egész interjú lehengerlő!És tele informàcióval!A 3+1es kazetta az apàméknak is megvan!

  69. Laura dr. Boza

   Jó lenne, ha a riportok időpontját is látnánk.

  70. Dániel Nagyivanyi

   Csak kàrtyàs utalàs opciók vannak?.....simàn kp-s nincs..........bocsi de csak ez az akadàly.....:-)

  71. Aron Kovacs

   Gyôzike paródiát igazán nem vártam Lajcsitól

  72. NRG Desmeon

   Már gyerekként is nagyon utáltam és igénytelen értéktelen gagyinak tartottam a Lajcsi féle dáridós hupcahupcás nyavajgást. És ez azóta mit sem változott....

  73. Norbert Tanca

   Igen, sajnos be kell látnom hogy Galambos Úrba több üzleti érzék és több merészség jutott, mint ma az általunk is épített előadók többségébe. Ez sales, ez teljesítmény. Példa nélküli.

  74. kfsdk8

   nem az én világom Lajcsi, konkrétan hánytam a műsoraitól, de ettől még az interjú tetszett, és Lajos mentalitása, hozzáállása is. most kicsit jobban beleláttam hogy készül a virsli és ki készíti

  75. Adrienne Deák

   nem volt benne a simlis énje? én arra lettem volna kiváncsi, ott mi volt az igazság, áramlopás, és társai

  76. Mihály Fegyverneki

   Korrigálás:A Hungarotonnál 1988-ban megjelent 3x1 Kópé lemezen Kadlott Károly és Bugyi Zoltán(3+2) is szerepelt. Ha valaki meghallgatja az említett lemezt,hááááááát....nem a Lagzi Lajcsi miatt adtak el belőle 150.000 darabot!!!

  77. Sonako Jilo

   Zenésznek született? Téveszméid vannak Lajcsikám.Beszélj erről egy szakemberrel!

  78. Karanyi

   nagyon minőségi riport!

  79. sepetike

   Az ember, aki miatt megtanulnék trombitálni (általános iskola óta a PPL után a második legnagyobb célom/vágyam - és igen meg fogok tanulni trombitálni és repcsit vezetni is!).Egy értelmes ember kérdez egy másik értelmes embert, aki szerintem nem kicsit be van kényszerítve a celeb-szerepbe. Kicsit átgondoltam Lajcsit ezután. Tegyétek ti is...I just love it..

  80. Györgyi Bódisné

   A vágatlan felvételt hol tudnám megnézni? 🤔 Nem lehet jól érteni az elején.

  81. Mihályné.Marika Krausz

   Én védtelek de letöröltek ,én is vesztes vagyok, külföldön voltam, Soroksárig jútotam el.

  82. trash trash

   gratula Marci vegre egy beszelgetes ahol nem kostolgatod a vendegeidet folyamatosan es probalsz kimondatni veluk olyat amit ugyse fognak. jo irany igy tovabb

  83. jin elta

   Lajcsi meddig alszol még? Zenész vagy nem is akármilyen!! Lapozz 1t és muzsikálj új dalok....remélem olvasod mély tisztelőd!

  84. Roland Medgyesi

   Lajcs not kisse a szemembe most.

  85. József Katona

   Köszönöm a tartalmas előadást és a munkáját! Nagyon jó egészséget kívánok!

  86. Meszaros Tamas

   Sajnálni is foigjuk ezt a patkányt!!

  87. Jenő _

   tisztelt MűVÉSZ úr. ön ÁLLLDÁS hőn szeretett kicsiny hazánknak ! ... oh azok a buta komcsik , elpocsékolták volna azt a drága fííínom anyagot ... már mint a reszelni valót... ! Ugye szorgos népünk győzni fog ! No és még egy , nyugtasson meg !!! Szűk családi körben is fogyasztottak a citrusból.

  88. tyutyesz01

   Ez egy Lajcsifelhozós beszélgetésre sikeredett. Tőlem rettentő messze áll az értékrendje, a rothadt citrom, a zenei elkurvulása, és egyébb "stiklijei". De ezek mind meg is látszódnak rajta, egy összetört, leszégyenlett ember lett. Ő döntött, mindent a pénzért csinált. Ez a dáridó világ akkor is és most is az ország szégyene volt.

  89. Richárd Pollák

   Jó lett a videó, csak így tovább:)

  90. R. Maj.

   Amikor bejátszottak azt, ahol Jimmy énekli az "egyszer megjavulok én, jó leszek majd-ot, közben meg néztem Lajcsi arcát. Sokszor visszajátszottam. Istenem, de jó lenne tudni, hogy ekkor mire gondolhatott Lajcsi, vagy mit érezhetett.

  91. zsolt kövesdi

   Nem semmi beszélgetés volt!Hmm,sokat változott a véleményem,köszönet érte ..Így kell egy normális interjút csinálni !Nagyok voltatok,pedig nem vagyok egy Lajcsi fan(én más zenét hallgatok,ez a zenei irányzat soha nem fog nekem bejönni),de másképpen nézek rá..Lehet hogy szigorú voltam hozzá..Ennyi.

  92. dell kort

   Gondolom a citrom után is beadózott.... XDD Itt egy hufast.info/plan/vide/i2fYlpmZvYKUn2w Renault kocsit sorsoltak ki, hogy vegye a nép a kazettákat. :D Én úgy emlékszek, hogy az első kazettánál egy Mercedes volt sorsoláson.

  93. Tamás Pócsi

   Korom miatt a sztorik többsége megvolt, de így egyben azért még is kerek. Gratula! A fanyalgóknak annyit, hogy lehet ezt a stílust nem szeretni/kirekeszteni, de ez azt is jelenti, hogy nem is fogják megérteni azokat a tömegeket akik ezt szeretik, értékelik. Amennyiben lehet a rendszerváltás utáni kultúrpolitikának (sic! egyáltalán volt ?) kritikája, talán az, hogy míg az "átkosban az átlag fölé", azt követően inkább "alá" lőtt s évtizedről évtizedre, egy negatív spirálba lökte a "színvonalat". Erre Lajcsi is utal az interjúban ( ő is kikopott a TV2 - ből, lásd valóságshow-k megjelenése). Igaz ez egy nemzetközi trendbe illeszthető s nem kizárólag hazai sajátosság. Érdekes lenne egy Szabó család, Dallas, Barátok közt (hamá' megszűnik), Éjjel Nappal Bp vonalon ezt a folyamatot felgöngyölíteni ! Jó munkát és sok megosztást kívánok.

  94. Bálint Kárpáti

   hufast.info/plan/vide/pHjZpMep02rPZKs

  95. TESSLA

   Legyen Majkával is majd ilyen! Arra még nagyon kíváncsi lennék!

  96. fikkentag

   Minden bűnét megbocsátom azért a nemes tettért, ahogyan a Pataki Attilát elhelyezte oda, ahová mindig is való volt. A magyar nép és a hiteles rockkerei: a mulatós Pataki, meg a Gyere kislány, gyere....

  97. János Kovács

   Beszoptad rendesen zsírdisznó. 🤣🤣🤣

  98. zsolt kovács

   Az édesapjának igaza volt, mikor modta neki hogy ebből nagy baj lesz!!! Mit szólnának a börtönviselt fiúkhoz...

  99. zsolt kovács

   Inteligens és okos. Kár az isten pénze sem elég neki !!! Mértékletesség....

  100. Györgyi Krepsz

   Kellemesen csalódtam "Lakodalom" Lajosban... :)