"Több mint egymillió aktív fertőző szaladgál az országban" | Interjú Falus Ferenccel

Partizán

88 E megtekintés46

  Az átlátszó korona-monitorját itt érhetitek el: atlo.team/koronamonitor/
  Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
  Tapasztalt kelet-európai állampolgárként már nem nagyon lepődünk meg azon, hogy az életünket segíteni hivatott magyar állam a legalapvetőbb feladatait sem képes ellátni, de még minket is sokkolt az, amit a magyar kormány és az általa irányított közigazgatás "felkészülés" címszó alatt produkált a járvány második hullámának kapujában. Mai adásunkban röviden összefoglaljuk az elmúlt időszak kapkodásra utaló kormányzati döntéseit, majd Falus Ferenccel, volt országos tiszti főorvossal beszélgetünk arról, hogy mit olvashatunk ki a kormányzat által közölt statisztikai adatokból, valamint mi vár ránk a következő hónapokban.
  Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
  Kövess minket Facebookon! partizanpolitika/
  Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! groups/partizantarsalgo
  Kövess minket Instagramon! partizanpolitika

  Közzététel: 8 napja

  Megjegyzés

  1. Andrea Strelicz

   Az immun státuszt a gyógyulási arany mutatja... Talán vicces lenne arról is beszélni a paráztatás mellett, h a mérleg és az összkép valahogy objektív maradjon.

  2. Frank Hofmeister

   Itt Nemetorszagbol itelve: inkabb add ki a lakasod hajlektalanoknak, allj be segedapolonak 24 oraban...ja, hogy ebböl az összehordott badarsagbol megis lehet Magyarorszagon elni?

  3. Aliendriver

   Tétre, helyre, befutóra: Parlamentben mikor lesz téma, hogy a George klán (Soros, Clooney) pénzeli Marciékat? - Ugyanis akkora már olyan tényezővé növik ki magukat támogatásunkkal, hogy valamit lépniük kell. Remélem minél hamarabb. Köszönöm a lehetőséget, hogy hozzájárulhatok munkátokhoz.

  4. Adam Csontos

   Szerinted máshol nincs koronavírus? Egyébként nem fogsz tapsikolni ha unokáidat nem váltó mütétre mert mert játszani óvodában másokkal..

  5. Bacsi Bela

   Kásler életútja. Ez alapján ez az USA-ban kikèpzett senki arra sem lenn érdemes, hogy Kásler táskáját cipelje. Néhány szó Kásler Miklós professzorról. Lehet utána csinálni!! Kásler Miklós (Budapest, 1950. március 1. -) Széchenyi-díjas magyar onkológus, tanszékvezető egyetemi tanár, az orvostudomány kandidátusa, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, 2018-tól az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere. 1969-től a SZOTE Orvosi Vegytani Intézetben dolgozott demonstrátorként, 1971-től a Mikrobiológiai Intézetben mint TDK-tag. 1974-től a SZOTE II. sz. Sebészeti Klinikán klinikai orvos, 1978-tól tanársegéd. 1981-től az Országos Onkológiai Intézetben alorvos, 1984-től adjunktus, 1986-tól a fej-nyaksebészeti osztály főorvosa. 1992-ben nevezték ki főigazgató főorvosnak. A daganatos betegek heterogén ellátásának összefogására 1993-ban megalkotta a WHO által akkreditált Nemzeti Rákkontroll Programot. 1994-től egyetemi tanár a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen, 1998 után négy egyetemen tanszékvezető (HIETE, Semmelweis Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, marosvásárhelyi MOGYE). 2007-től a PTE onkológiai tanszék igazgatója. Tudományos fokozatai: az orvostudományok kandidátusa (1984), az MTA doktora (2010), az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia tagja (2017). Díjai, elismerései Krompecher István-emlékérem (1999) Mester Endre-emlékérem (2001) Réthy Aurél-emlékérem (2001) Markusovszky Kórház jubileumi emlékplakett (2004) Batthyány-Strattmann László-díj (2005) Magyar Professzorok Világtanácsa „Pro Universitate et Scientia” (2005) Diploma Honori (Marosvásárhelyi Orvostudományi- és Gyógyszerészeti Egyetem 2005) Markusovszky emlékplakett (2006) Doktor Honoris Causa (Marosvásárhelyi Orvostudományi- és Gyógyszerészeti Egyetem 2006) A Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje (2007) Markusovszky Lajos-díj (2008) Prima díj (2008) Markusovszky Lajos-díj és oklevél (2010) Budapest díszpolgára (2011) Orvosi Hetilap Markusovszky Lajos-díj (2012) Sárvár díszpolgára (2012) Diploma of Fellowship of Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow (2012) Orvosi Hetilap Markusovszky Lajos-díj (2013) A Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal (2015) Magyar Nemzet Lelkiismerete díj (2017) Magyar Onkológusok Társasága tiszteletbeli örökös tag (2017) Gundel művészeti díj (2017) Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos Lovagrend Málta Támogatói Arany Érem (2018) Miniszteri Elismerő Oklevél (2018) Széchenyi-díj (2018) Vas megye díszpolgára (2018

  6. László Hegedűs

   sok a mellébeszélés titkolja a valoságot másokra hárítja a felelöséget nyáron elnyaralták a virus ellení védekezést

  7. Istvan Omaszta

   Marci te tettel valaha valami hasznosat? Javaslok valamit, tunj el mig van ra lehetoseg.

  8. Zsuzsa Balázs

   Te cikized a Miniszterelnököt TE TETÜ

  9. Fazekas Istvan

   Köcsögség miért nincs a vulgáris szlengedben?

  10. Tamás Lászlók

   Én elég jól értek a számokhoz, de egészen biztosan komoly gondok vannak ezzel a (kétségtelenül jól hangzó) 1M aktív itthoni fertőzővel. Mert vagy a szám nem stimmel (de nagyon csúnyán), vagy a vírus "akár" 20%-os súlyos, lélegeztetésre szoruló rátája. Vagy mindkettő. Ma már amúgy kéne legyen annyi adat, hogy az egyikből a másik elég jó arányban becsülhető legyen, s ne lehessen sületlenségeket beszélni.

  11. Judit Noszticzius

   Orbán-kormányban mindig borzalmat tervezi,még legrosszabb Magyarországon van‼️‼️‼️‼️😡😡😡😡😡

  12. Dorna H

   8:44 Orbán Viktor szerint 50% esély van arra, hogy a kórházak még el tudják látni a betegeket és nem omlik össze az egészségügy. 50%, tehát vagy igen, vagy nem, tehát még elválik, de hát vagy kitartanak a kórházak, vagy nem, kösz bazdmeg a valoszínűségszámítási gyorstalpalót.

  13. Attila Ács

   -80 fokos oltás ...Az igen.Inkább 80 % Abszint!

  14. Judit Nyilas

   Falus dr. nagyon korrekt tájékoztatást adott. Köszönjük.

  15. Rendszerhiba

   legyen olyan videó hogy 1987 tél hótakaró 200cm vezető kádár jános 2013 március 15 hótakaró 60cm vezető orbán viktor melyik rendszer állt talpra gyorsabban! nem csodálkozok hogy hamar felgyógyult kína! kádár vs orbán! üzenem az elvtársaknak aki 8 után kint akar lenni vegyen kutyát!

  16. Attila Balla

   1 millió aktív fertőzött, tehát pár hét és túl leszünk rajta; akkor mi a baj???🤔🤔

  17. sw87 hongrie

   👍🏻

  18. Botond Fülöp

   Nem értem, erre a mélyről fakadó dühre, indulatra és trágár beszédre mi szükség van.

  19. Klára Nemes

   AKKOR KÉSZÍTSÉTEK FEL A KISGYERMEKEIMET, HOGY A MEGTISZTULÁS SIVATAGÁN VALÓ ÁTKELÉSETEK HAMAROSAN ELKEZDŐDIK! 2020. november 18. HÍVJA FEL MÁRIA TITULUSÁT ISTEN NÉPÉHEZ. ÜZENET ENOCH-NAK Kicsik, uram békéje veletek legyen, és a szeretetem és az anyai védelmem, mindig elkísérnek titeket. Kicsinyeim, az Új Világrend már elkezdődött, a világ uralkodóinak túlnyomó többsége az érdekeiket szolgálja. Éhezés, üldöztetés, bebörtönzés, rossz bánásmód, eltűnés és halál vár Isten népére; ez az egyetlen kormány, amely már megkezdte a kormányzást a világban, rabszolgaságot és leigázást hoz a legszegényebb nemzeteknek. Isten népét üldözni, kínozni, bebörtönözni és eltűnni; Az Új Világrend napirendjének célja, hogy leigázza a nemzeteket, és eltűnjön a föld színéről a keresztény katolikus vallásba, mert ennek a rezsimnek Fiam, Jézus neve akadályozza terveiket. Az Antikrisztus uralkodásának idején az Új Világrend őt fogja szolgálni, és a világ minden nemzete az ő leigázása alatt lesz. Az ellenfelem fogja vezetni, és a Hoz és a Kalapács lesz a nemzetek és Isten népe súrolója. Hűséges kisgyermekeim száműzetésbe vonulnak, milliók at fognak koncentrációs táborokba zárni, Isten népének holokausztja és vértanúsága nagy léptékben lesz; bárkit, aki hitet vall Fiamban, üldözni, bebörtönözni, megkínozni vagy eltűnni. Isten népe úgy fog élni, mint az első keresztények, távol a városok és városok forrásvizétől, a hegyen, barlangokban vagy az én Mária menedékhelyeimben. A hal (Ictus) jele ismét a keresztények jele lesz, akik közösségeket alkotnak, és a Szentlélek kegyelme által életben tartják Fiam hitét és tanát. Ők lesznek a Maradék Egyház, Isten kiválasztott népe, akik holnap az Új Teremtésben fognak élni. Isten népének Új Egyháza a megtisztulás után felemelkedik, szegény, egyszerű, alázatos, de ajándékban és karizmában gazdag, és Isten népének szolgálatában. Ne féljetek a kisgyermekeimtől, hogy mi következik, mert tudjátok, hogy a Menny nem fog elhagyni benneteket; az örökkévalóságon átvezető utatokban lelkileg megerősödnek majd a karizmák és ajándékok, amelyeket el kell viselned a vadonon való áthaladásotok napjaiban. Az, hogy életet adsz Fiamért azokban a napokban, a legnagyobb öröm lesz, mert nem fogtok félni vagy félni a haláltól, mert a Szentlélek Ereje veled lesz, és mielőtt a kard rátok hullik, elvisznek és a mennybe kerülnek. Ezután készítsétek fel a kisgyermekeiteket, hogy a megtisztulás vadonjában való átkelésetek hamarosan elkezdődik. Ne féljetek, álljatok szilárdan a hitben, és a lámpásaitok imával világítanak; éber és éber, mint jó katonák; mindig visel a Spirit Armor, holnap és este, készen áll, és készen áll, hogy szembenézzen a végső csata a szabadság. Senki se lopja el uram békéjét. hufast.info/plan/vide/o2_WnLWkz3jDqpc

  20. Keszthelyi Péter

   Talán még a közmédiánál is jobban hazudsz/csúsztatsz, Marcsi. Pedig az aztán teljesítmény.

  21. Chris Bolgar

   Ennek a vírusnak a hullámait politikusok jövendölik meg hónapokkal előre, miközben szegény meteorológusok még az időjárást se tudják megjósolni egy hétre előre, de ez ugye nem tűnt föl nektek, Mórickák?

  22. Szergej Butov

   kidobtam a TV-t úgy 15 éve ... :-) marad a cinternet ;-)

  23. Zoltán Berekméri

   Jó estét kívánok. Ha kérhetem Kb.19.45-től meghallgatni kb 10szer...Nincs kivágva,nincs streamelve , nincs humbuk , hiszen ha volt is de csak Tiszti főorvos volna az Úr..Szóval kérdeznék a gyógyszerekről....Hogy a f...omba van is ez??????? És akkor Papp Lajos meg a hasonló GYÓGYÍTÓK?MIÉRT Nem egy ilyen kvalitású, jellemű EMBER az egészségügyi nemlétező miniszter? Hogy világhírű szívsebészként esetleg talán ne adj Isten,miért is nem? Isten nyugtassa Horváth prof?????? hmmmmmmm??? Hogy nem a víz a hülye bmeg, ha egy kacsa nem tud úszni???? Vagy most akkor ki mondja hogy Mea Culpa?? Sztem ennyit megérdemelne ez a "nép". Ha a japánok a felkelő nap országa, szeretném levédetni a magyarok a fel nem kelő nap országa nevet. És ezen szerintem senki nem nevet....

  24. Villám utas

   Nagyon úgy fest a dolog, hogy ha ne adj isten valamikor nem Fidesz kormány lesz akkor a Partizán lehuzhatja majd a rolót, mert nem lesz kit kritizálnia... Mert ha baloldali kormány lesz akkor minden egy csapásra megoldódik, eljön a Kánaán stb.... Ízléstelen férgek vagytok

  25. Car Project

   magyarország elpusztitója, viktorunk

  26. Car Project

   majd cián, vagy arzén tartósan

  27. Car Project

   orbán dinasztia klónozása antibiotikummal

  28. Istvan Budai

   Hahaha

  29. András Lukács

   👍 Tetszett. (Nem volt visszhang👀, sokkal élvezhetőbb lett 👍👍😅, köszi)

  30. Bajós Hence

   ,,3-ember cigarettázott egymás mellett és az nagyon veszelyes mert miközben cigiznek lent van a maszk " a másik kedvencem ,,már csak 8.5 millioan kell hogy elkapják" Öreg, már ne haragudjon meg de ez kibaszott szomorú hogy így áll hozzá. Tudjátok én meg azt érzem hogy abban a társadalomban ahol mindenki meggyőződéses a maga igazával miért nem lehetett beleállni ebbe az egészbe? Védjük meg az öregeket meg a kóros betegeket es pont. Egyébként amíg világ szerte napi 30-40ezer ember hall éhen és 800millio ember alul táplált MÉGIS azokról a területekről mégsincs több száz milliós halál eset amennyinek arányosan lennie kellene a környezetük és életmódjuk miatt, nos hogy is mondjam nem az hogy szkeptikus vagyok hanem igazából csalódott hogy mi az emberiség az 1. világból még egy szájbabaszott retek vírussal se tudunk szembeszállni hanem meghunyászkodunk. Ez szomorú bocsássatok meg.

  31. MeloStep

   "Tegnap jelentkeztem az orosz Covid-19 vakcina magyarországi önkéntes oltási kísérletére. Ma 07:00-kor kaptam meg az oltást, és szerettem volna tjudtára adni mjindenkinek, hogy da teljesen bjiztonságos, njincsjenek mjellekhjatásak sömmit nyet erzek mjindön rengybjen χoρoshό я velam és чувствую себя немного странно и я думаю, что вытащил ослиные ушиNNNNNNN 🤣🤣🤣"

  32. Zoltán Rózsahegyi

   4:12 ..."ingyenes netet adnak" ... Nem adnak! A szolgáltatót kötelezik, hogy ingyen szolgáltasson.

  33. Sheran Ashtar

   Egymillió aktív fertőző??!! Aki ilyet ki mond, életfogytig bezarnam. Mindenki döntse el miért...

  34. Jubiei1979

   5:25-től off...

  35. Patruban Csaba

   Giliszta gyerek vagy Marci ! saját fingodtol elszálsz!!!

  36. András Rácz

   Jelentéktelenrészlet: Lázas gyereknek apuka ne szerezzen antibiotikumot, amíg azt orvos fel nem írta

  37. attila17051

   Akor hamarosan mindenki átesik a betegségen kèt honapon bellűl

  38. tibó Szasza

   ..megele prof hol van.....egyet jobbra egyet balra,.....

  39. Károly András

   Arról nem is beszélve, hogy Ft billiókat nyúl le az orbánista rezsim a harcra hivatkozva, de másra elköltve!

  40. janos enekes

   A harmadikat hogyan varjuk es hogyan keszülünk" fel?

  41. Felcsúti Maradona

   Lógni fognak a politikusaink...

  42. István Érdi

   30 éve hülyének néznek minket. A politikus állatfajt kiírtanám.

   1. Zsuzsa Kiss

    Sztem űrhajóst csinálnék belőlük , kibővítve az összes bankárral , és csak oneway tickettel utaztatnám fel mindet !

  43. tibor bucsek

   ez olyan mint egy 23 perces slejm poetry , ez most nagyon menő

  44. James Bond

   Finanszirozása ? beneteket?.... minnek? Nem tudom milyen végzetséged van fiam... de ugy beszélsz Orvosokrol mind ha te Nobeldijas lennél. Különben ki fizet benneteket. ? Ti legalább anyira buták és primitivek vagytok mind a Gyúrcsánék... azt hol képeztek ki ? Külföldröl jöttetek... magyarázni?! Na nem azert mind ha egy Fideszes ide be talált volna.... azok ugyan olyan korruptak mind ti. Távolbol nézve ezt az egészet szerintem teljesen függetlenül .... tán a legnormálisab az a Toroczkai....benne láttok egy aránylag egyenes embert. Azt mind azoknak akik tagadják a virust vagy megmagyaràzák ne már! Van... és megállithatatlan. Mesterséges valoszinü. De mit mondod egy nálunk okosabb ember. Az emberiséget egy virus fogja megsemmisiteni... A. Einstein

  45. vyu gg6cy

   ) The National Assembly, the lower house of the bicameral French parliament, introduced a bill on September 15, 2020, to stop malpractice related to organ transplants, with an emphasis on illicit transplants carried out outside Europe. Sixty-five members of the parliament signed the bill to uphold bioethics in the medical and scientific community. Frédérique Dumas, member of the National Assembly, initiated bill No. 3316 to stop forced organ harvesting in countries such as China. Initiated by National Assembly Member Frédérique Dumas, bill No. 3316 highlights evidence of forced organ harvesting and areas in which the French Government can take action. The bill was submitted to president of the legislature. Forced Organ Harvesting in China The bill’s explanatory statement highlighted the current situation with organ transplants in France. Due to organ shortages, the waiting time for a transplant in the country is usually three years, and this waiting time increases each year. French laws prohibit organ trafficking and provides for imprisonment of up to seven years and a fine of 100,000 euros, but transplant tourism to receive illegally sourced organs has nonetheless been a problem since the 1980s. “The most serious case of transplant tourism is the case of China, because it goes hand in hand with the harvesting of organs from prisoners, especially of conscience, without ‘free and informed’ consent within the meaning of international law and of French law,” the bill states. Although China claimed to ban organ harvesting from prisoners in 2015, numerous independent studies have shown that such practices continue. Among these studies are investigations by former Canadian Secretary of State for Asia-Pacific David Kilgour and international human rights lawyer David Matas. Another researcher, investigative journalist Ethan Gutmann, co-authored a book in 2014 titled The Slaughter after seven years of investigation into organ harvesting from prisoners of conscience in China. In addition, an independent people's tribunal focused on forced organ harvesting in China was set up in London and chaired by Sir Geoffrey Nice QC, who led the prosecution of Slobodan Milošević, former President of Serbia, at the UN’s International Criminal Tribunal for the Former Yugoslavia. The China Tribunal analyzed a wide variety of evidence and determined that forced organ harvesting has taken place in China for about 20 years. It also concluded that these practices are “crimes against humanity proven beyond a reasonable doubt.”

  46. Julianna Zsok

   A faszába van a vírus!👹☠️🌚

  47. Sandor Lascsik

   Öcsém te agyhalott vagy, vagy szektás ? ,

  48. lászló márkus

   kurvára elegem van már ezzel a kamu járvánnyal

  49. Bálint Király

   Lehet köpködni "Marcikát" és el is lehet küldeni kultúráltan elküldeni a ... ugye-ugye ál-keresztény barátaim. És ha azt mondom, hogy tényleg affektál egy kissé, és ez engem is zavar... De nem ezért nézem, hanem azért mert tényeket közöl.

   1. Yorgos2007

    Nem affektál, csak nagyon hadar, viszont zseniális :)

  50. micike78

   Lőrinc barát - #lorincbarat

   1. Bálint Király

    :-)

  51. Sandor Domjan

   Partizán..... hadjuk már a hülye dumát! Ti mindenhez jobban értetek! Minden szép és jó, csak ez a csúnya kormány nelenne mert akkor olyan jóletben élnénk mint 2010 elött! Kívánom a partizánnak olyan életszinvonalon élje le életét mint az a 900000 ember akinek nem volt akkor munkája, most meg a munkahelyteremtésnek köszönhetően sokkal jobb életkörülmények közt él, köszönhető a jelenlegi kormánynak! Akkor miről is pofázól te mocskos partizán??? Töketlen partizán, szerinted olyan okoskodó személyek kezelnék a járványt mint te és bandád, hány emberéletet követelt volna a vírus, hányan fertőzödtek volna meg? Akkor kritizálj valakit vagy valamit ha értesz hozzá vagy jobban csinálod! Szeretem ha okos valaki és hülyéskedik, viszont az olyan tetveket mind a partizán akik hülyék és okoskodnak, ki nem állhatom....

   1. Bálint Király

    2010 előtt én valahogy derülátóbb voltam. Volt jogbiztonság, volt... mindegy is.

  52. Attila Farkas

   Az a baj hogy ti is csak találgattok.

  53. Illyés Ilona

   A vulgarizmus nem fokozza a hatásfokot!Nagyon zavaró!

  54. Las Zlo

   ez a kis manuális komment rendezgetés elég abszurd és manipulatív! aztán az is érdekelne, hogyan képesek egyesek úgy szerkeszteni a kommentet visszamenőleg, hogy nincs ott a (szerkesztés) feltüntetve?

  55. norbert horvath

   Egyébként ebben a komment szekcióban tényleg mindenki annyire hülye, hogy bedől ennek a Megmondó Kapitányt játszó paprikajancsinak?

  56. Istvan Galambos

   Mindeközben Szlovákiában, az október végi első körben: "A tesztelésen 3,63 millió állampolgár, az ország lakosságának kétharmada vett részt. A szűrések 38 359 személynél, azaz az összes teszteltek 1,06 százalékánál mutattak ki koronavírus-fertőzést." Azóta (Nov. 4-17 között) 23114 új eset, 4 ezrelék lakosság arányosan. Itthon (Nov. 5-18 között) 65961 új eset, 6 ezrelék lakosság arányosan. Na most, aza adatokat összevetve, nekem sehogy nem jön ki az egymillió! Feribácsi, a számok legalább nem hazudnak.

  57. laszlo ferenczi

   2 percig nem bírom nézni ezt az affektáló majmot!

  58. Gergo Kontos

   Te hülyegyerek, a Falus Ferencnek 10 ève nincs orvosi engedèlye, ès ôt hívod meg szakèrtônek? Falus Ferencet minden komoly ember kiröhögi, annyira hiteltelen figura.

   1. Bálint Király

    Persze, mert már nyugdíjas és nem praktizál. De attól még érthet a szakmájához. Lehet naprakész.

  59. Balla zoltán

   viktor bá elintézi. de cuki...

  60. Szabolcs Csapo

   Ball es Jobb = ugyan az a szar!

   1. Bálint Király

    Ugyan, az a szar vagy Ugyanaz a szar? Mert nem ugyanazt jelenti...

  61. Németh József

   A vírus már mindenkit megtalált és az emberek kb 85%-a total védett. Szabad még tovább rettegtetni, mindent bedögleszteni! Ennyi hülyétől aki még egészséges várhatja a nyavaját. Az egészség a véderő és szabad mindent elkövetni maszkban bagózni és az értelmet leszarni! Várni az UFO-t hogy beoltson és bizni az immun stresszben! Mindenki szaladgáljon és ingyen parkoljon a virus karanténoztatására!

  62. Vitat Hatatlan

   Nyilván mikor Németországban kéz és láb nélkül születtek gyerekek ezrei, akkor is azt mondták előtte, hogy ez tutifrankó oltás. Most nyilván azt mondják majd, azóta sokat fejlődött a technológia. Ha annyit fejlődött, akkor miért nincsenek tények? Amíg össze-vissza, beszélnek az agyondiplomázott professzorok, addig hiteltelenek. Egy pék honnan tudná eldönteni, melyik agyoniskolázottnak higgyen? Ez a sztori már rég nem a vírusról szól, abba belehal pár ember és ennyi. Érdekes azon senki sem háborog, hogy miért engedik az autógyártókat 200km/h-van menő többszáz lóerős kocsikat gyártani, miközben emberek ezrei halnak meg az utakon?!? Ráadásul a max. seb 130, akkor hogy is van ez? Az autógyártók felbujtanak szabálysértésre és közvetett módon lehetőséet biztosítanak közúti veszélyeztetésre! Energiaital, cukros üdítő, gyorsétterem, felfújt csirke, színezék, tartósítószer, illatosító, műköröm, hajzselé, műanyag pohárban kávé elvitelre??? Ezek után aki nem érti és csodálkozik, miért van ez a világban ami most, az kezdheti vagdosni az ereit... Egy épeszű genetikus a mostani helyzetre azt mondaná, természetes kiválasztódás. A gyengék elhullanak, ez mindig is így volt és lesz is. Nem érdemes érzelmi oldalról megközelíteni ezt, inkább gondolkodni kéne, józan paraszti ésszel.

  63. Kiss Izolda

   18:25 kiderült, hogy valóban újra a covidot kapta el?

  64. Gayer Mex

   Nem meglepetés öt hullám van tervezve.Minél többet tesztelnek annál több a fertőzött.Aki lázas már kovisos. Aki meghal az is kovisos nagy valószínűséggel.A kutyáknak nem kell nyugdíjat fizetni ,rájuk vigyázni kell.Kinek van bizalma a védő oltásban?Nekem nincs.

  65. Toerp Forever

   Saját kinevelésü Oligarchák Átvették az Irányitást!!!!!!!! A mai kormány csak egy BÁBSZINHÁZ!!

  66. Toerp Forever

   Elszámoltatást nem szabad ELFELEJTENI!!!! HA 30 ÉVVEL EZELÖTT MEGTETTÜK VOLNA, MOST NEM ITT TARTANÁNK!

   1. Zsuzsa Busa

    Igen.Ez így van.

  67. Toerp Forever

   Fogjatok össze mert az AZ IGAZI Pandemie a FIDESZ

  68. Zoltán Jáksó

   Falus majom kamu! Folyamatosan ellent mondanak maguknak! Pandéma van? Mégis vannak akiknek dolgozni kell! Hogyan is van ez? Zárjunk? Zárjunk! De akkor nincs kivétel! Persze homeoffice.... A kiváltságosaknak! A többi? Kuss? Szerintem hulljon a férgese! 😘

  69. Gabriel Derdák

   Szeretem ezt a Falust. Nulla hozzáértéssel is állandó szakértő a libsiknél. Mai "Falus bohóc" halálozási adatok: Magyarországon koronavírusban elhunytak száma: *2.430.400* fő (Forrás: kormány adatközlés (3472 fő) + Falus elvtárs becslése (szorozni kell 700-zal: hufast.info/plan/vide/fIfTmtGPuKHPiWw )

  70. K N

   Jó, hát gyakorlatilag most már csak abban bízhatunk, hogy a járvány végigmegy a lakosságon és kialakul a nyájimmunitás. És eközben persze sokkal többen halnak meg, mint amit a vírus indokolna, köszönhetően az évtizedek alatt lerohasztott egészségügyi és szociális ellátó rendszernek. Szép kilátások, mit ne mondjak.

  71. Bene Nota

   Tisztelt Márton! Javasolnám, hogy hívjál meg egy GNM oktatót, terapeutát, szakértőt, trénert, konzulenst, akik hiteles információt tudnak adni erről a kétes témáról. Csak javaslatként: Barnai Roberto, Dr. Budai László Károly, Dr. Gelléri Julianna, Dr. Herczeg Andrea, Herczeg Kyra és szerencse még sokan mások állnak a rendelkezésre! A munkádat értékelve erre Te képes vagy! 👍

   1. Yorgos2007

    Szerintem maradjunk a valódi tudománynál sarlatánságok helyett.

   2. nowzeca

    barnai roberto? hát, nem tudom...

  72. Borika Horvika

   Az a baj, hogy mindenki a másikra mutogat. Ki a hibás? Mindenki! Ha az első hullám után betartottuk volna, amit kellett volna, akkor nem lenne ekkora gáz. Az intézkedések sem érnek semmit, ha nem tartja be mindenki. Eléggé rosszul vizsgáztunk. Mindenki!

   1. nowzeca

    ezek a látszatintézkedések akkor sem érnének semmit, ha mindenki betartaná őket.

  73. Mr M

   10:50 Másfélmillió ember az nem másfélmillió kutya! Nekem is 3 van.

   1. Szikla Szilárd

    A veszett kutyák nyúzzák le a rossz, rottyos lájkgyűjtő bőrötöket!

   2. Kiss Aniko

    Hát a matematika nem az erősségünk az már biztos!

  74. Husi _ Official

   Világvége yeeee😊✌🏻

  75. Álmos Phraner

   fu marci nagyon ciki vagy néha.. ez a szájhabzás pont olyan káros mint ami miatt habzik a száj

   1. Margit Juhászné Gyöngyi

    Lehetne. Egy kicsit kevésbé hadarni. Köszönöm

  76. Feher Peter

   A kovid az eddig is létező folyamatokat gyorsította fel mindenki pusmogott a problémákról , amikor véget ér egy mentálisan megviselt, szegény ország marad. Amikor nyílnak a határok újabb hullám indul az eu ba.

   1. nowzeca

    már most is ilyen ország vagyunk. mindig is ilyen voltunk.

  77. Kis Ferenc

   Ez most nem sikerült, sajnos. :(

  78. Ákos Hoffmann

   Most lehet veregetni a vállát az összes álhírterjesztőnek,vírus/maszk tagadónak és azon médiáknak akik ezeknek teret adtak,a nyaralás miatt nyavajgóknak.Ezeknek most legfőbb gondjuk a sítábor szervezése,mivel ausztria teljesen lezárt.Következmények nélküli ország.No comment....

  79. Ákos Hoffmann

   Festéktüsszentő hapci marci, mi köze a vodafon és a upc számlákhoz rajtuk kívül bárkinek piaci környezetben?

  80. Noémi Szőke

   anyááám.. "az immunrendszer erősítője a jókedv, és SEMMI MÁS, A TÖBBI HUMUG" - mondjí Falus ... ááááá jó hogy nem a tízparancsolat. És a D vitamin? C vitamin? Egészséges táplálkozás? elegendő alvás? Napi mozgás? ?? Nooormális?

  81. Endre Levai

   A fenét van egy millió virusos!😂 már helyenként azt hangoztatják hogy minden családban van!!

  82. istván cseh

   Tökéletes felsorolása,és megvilágítása a probléma köröknek,a sebesség ugyan tetszik.De mekkora hatékonysággal megy a felfogó képességbe?.Szerintem végezzetek mérést,kár lenne ha pusztába kiáltó szó lenne,vagy rosszabb falra h.. borsó. Összességében azért full-full.

  83. zoltán kovács

   De maszkokról is lehetne beszélni főleg ha nem felelnek meg a szabványnak,és nem biztositanak elég védelmet az embereknek. N95 és ffv-maszkok lenének megfelelök a vírus ellen,tudomásom szerint. A sebészi maszkok is jók csak azt naponta kellene cserélni hogy meg feleljenek. A kormánynak kellene biztositani az emberek számára megfelelő maszkokat. Ennek a költségét államnak kellene finanszérozni az emberek felé.

   1. Baluman89

    A sebészi maszk jól meg tudja akdályozni, hogy nyálcseppekben kijusson a vírus, vagy be. Nem 100%, de általánosságban kicsivé teszi a valószínűségét a fertőzésnek. Szeirntem sokkal jobban véd, mint egy ffp2-es maszk, amiben nem bírja ki sokáig az ember egy huzamban. Cserélni nem a covid-19 miatt kell elsősorban, hanem azért, mert el tudnak rajta szaporodni más baktériumok. Az orvosi maszkon könnyebben, mert nedvszívó. Ami 1 napnál tovább használható, az antibakteriális réteggel van ellátva. Ami nincs, az ellenáll a fertőtlenítőnek (felületén megakadályozható a baktériumok szaporodása, belül nem tud elszaporodni), és naponta azt is fertőtleníteni/mosni kellene.

  84. A.KO. Pf

   Itt az ideje, hogy megbukjanak és menjenek a p!cs@ba!!!

  85. frank457777

   A magyar kormány elégtelenre vizsgazott

  86. Zoltán Csaba Kovács

   Falus Ferencnek 10 éve lejárt az orvosi engedélye. Az ellenzéki média mélyen hallgat.

   1. Lion Doge

    Elnézést,ismeri azt a mondást hogy a hülye okoskodik,az okos meg hülyéskedik? Na ön az előbbi.

  87. Zoltán Csaba Kovács

   4 millió éhezőről szó sincsen! Orbán önmaga elleni puccra készül ezért kell a hadsereg.

  88. S. B. M.

   Témához csak annyi a hozzáfűzni vallom adás megtekintése nélkül, hogy itt a szigeten ahol élek EU listán most 1M ra eső statisztikák szerint az utolsó 3. Helyen álltunk Márciusban és most is! De Márciusban is lock down volt ugy, hogy csak opcionális lehetőségek közül választva lehetett utcára meni limitált ideig, nem volt kellemes de mindenki kibírta 3 hónapig tartott most rendelték el a másodikat ugyan így. De akkor Magyarországon az emberek meg az összes partos-pártatlan-független médium vagy YT kussolt és élvezte az ismerőseim otthon nevetek az itteni helyzeten és mindenki milyen büszke volt arra ott nincs semmi lezárás, hozzáteszem még akkori fertőzöttek statisztikái is joval meghaladták az ittenit de nálunk lezártak. Most komolyan arról szol minden, hogy most késő van e vagy nem 1-2 hónappal előbb vagy utóbb mit kellet volna csinálni, az év elején meg mindenki hallgatott??? Nevetséges és szomorú is egyben! Komolyan szégyen!

  89. csak

   Olyan mondja aki már megbukott .

  90. Kalistefo

   Emberek: működő egészségügyet légyszi... Fidesz: kilencedik alkotmány módosítás!

  91. Kovács Gábor

   Kutyás Péter igen jólfésült :D:D:D

  92. Sándor Király

   Na jó de mit vártok attól aki szerint a pálinka alapvető élelmiszer? Trolldemokrácia.

  93. Pál Péter

   Mi történik az emberrel aki nem covid fertőzött, de "sürgősségi" ellátásra van szüksége ? Meghal ?

   1. trob

    Ha vállalja, hogy kividos, akkor nem biztos.

  94. Flores Flores

   Gödény! Ser para Presidente! Para salvar la Nación!

  95. Gergely Angyal

   Az még érdekelne, hogy Kínában hogy oldják meg a járványhelyzetet. A coronavirus.jhu.edu oldal adatai alapján nincsen fertőzés Kínában, elmaradt a "második hullám". Arról jó lenne látni egy műsort/beszélgetést, hogy ők mit csinálnak, hogy érik el ezt az eredményt.

   1. András Rácz

    @trob fordítva ülsz a lovon. Abban igazad van, hogy ott a diktatúra segít a vírus elfojtásában, míg itthon minden hülye szabadon veszélyeztetheti a védekezést

   2. trob

    @Gergely Angyal Ott sincs még olyan igazi diktatúra, arcfelismerő kamerákkal és pontrendszerrel, robotizált emberekkel.

   3. Gergely Angyal

    @trob Akkor Brazíliában, Oroszországban, Törökországban miért van járvány?

   4. trob

    Ott azért nincs, mert már ott megvan az a diktatúra, amit itt a vírus ürügyén akarnak bevezetetni.

  96. Tamás

   Egyetértek a videóval de azért egy dologra felhívnám a figyelmet. Nyilván én nem vagyok járványügyi szakértő de Falus Ferenc a szlovákia tesztelésre hivatkozik és az alapján is mondja ezt az egy millió aktív fertőzötett. De a szlovákiai tesztelésből pont az derült ki hogy jóval kevesebb fertőzöttet találtak mint amire számítottak. Valami 1% körül volt a pozitív tesztek aránya. Mondom nem vagyok szakértő de nekem ez az egymillió nem jön ki józan paraszti ésszel.

   1. bimbambula

    Tamás inkább 10 az az 1 százalék.

  97. Flórián Szilágyi

   Falus annyira szakertő, mint amennyire Orban államférfi.

   1. trob

    Ő is csak a hisztit gerjeszti. Csak épp nem nyunyókázik meg hasonlók.

  98. nadifarkas

   Kedves Marci! Minden tiszteletem a tiéd, kedvelem a videóidat. Azzal a véleményeddel azonban nem értek egyet, hogy ne lehessen hangoztatni kisebbségben lévő véleményeket, akár szakmait akár laikusat, de főleg szakmait, még akkor is, ha azt te vagy más károsnak tartja. Nem akarom Gődényéket védeni, de szükségesnek tartom, hogy az ő véleményük is ugyanolyan véleményként legyen kezelve mint ahogy a te megjelenésed és videóid is (akár más témákban), én szeretném, ha továbbra is elérhetők lennének a véleményükkel, gondolkodásukkal. Más: megnéztem az általad ajánlott oldal statisztikáit. Kérdésem, hogy nem lehetne mellétenni más, csepfertőzéssel terjedő fertőzések/betegségek statisztikáit is, összehasonlításképpen? Csak mert ezek a grafikonok önmagukban nekem semmit nem mondanak, mert nincs viszonyítási alapom: olyan, amikor a rádióban hallom, hogy ennyi és ennyi Mrd Ft GDP-t ért el ez és ez az ország... Az most sok vagy kevés? Egy kicsit olyan ez így csak önmagában vizsgálva, mintha kijönne egy új autómodell egy újfajta motorral, és valaki elkezdené mutogatni, hogy mennyi CO kibocsátása van annak az új gyártmánynak. Ha nem vagyok szakértő, akkor amíg nem teszik mellé más modellek adatait, addig nem tudom, hogy most elhűljek-e rajta, vagy legyintsek-e rá. Véleménye persze bárkinek lehet (káros, nem káros, közepesen káros), és én tisztelem mindenkiét, de szerintem megilletné a véleményalkotás előtt a laikusok számára is az összehasonlíthatóság joga, felhívva persze a figyelmet arra is, hogy milyen szempontból nem összehasonlíthatók (és milyen szempontból összehasonlíthatók) az adatsorok. Még ha vannak összehasonlítási problémák, még mindig informatívabb tájékoztatás lenne, mintsem összehasonlítás nélkül mutogatni önmagában álló adatsorokat.

   1. trob

    Nem véletlen, hogy nem kapsz összehasonlítási alapokat. Még a végén saját véleményed lehetne, és nem kellene Cili nénire meg Falusra hagyatkoznod. Ez nem átgondolatlanság, hanem nagyon is tudatos. És sikeres is, amint látod.

  99. George Williams

   Az apa nő az anya férfi legalább a Fidesz leírta.

  100. Csuhi

   Most 50%, most 99%? Wut? Megint ittál?

   1. Csuhi

    Az 50% az vagy igen vagy nem, ez a fogalmam nincs kategória. A 99% az egy nagyon stabil pont egy becslésben.

   2. András Rácz

    Mondjuk ennek akár még értelme is lehetne. Azt mondta, hogy szigorító intézkedések nélkül 50%, azokkal együtt 99,9%. Elég hasraütésszerűnek tűnnek a számok, de elvileg lehetséges