Verebes: Az a színésznő, aki obszcén a színpadon, az egy jobbágy | PartizánPOP

Partizán

276 E megtekintés93

  Verebes István karrierje legalább annyira sokszínű, mint politikai identitása.
  Színész, rendező, színházigazgató, író, dramaturg, zeneszerző, műsorvezető, rádiós konferanszié, (figyelsz még?), újságíró, festő, járókelő, apa, négyszeres férj, barát (többek között Gyárfásé), konzervatív, liberális, baloldali, megrögzött individualista.
  Védelmébe vette Kádárt a 80-as években, 98-ban leszavazott Orbánra, majd a Heti Hetesben “esztendőkig állt az Orbán kép alatt egy lándzsával és üvöltötte, mint az Altamira-barlangban a bölényt elejteni vágyó ősember, hogy feszítsük meg!” (köszi Fábry).
  Mit lehet még elmondani erről az emberről?
  Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
  www.patreon.com/partizanpolitika
  Nem tudod nézni? Már hallgathatod is:
  open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
  Kövess minket Facebookon!
  partizanpolitika/
  Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!
  groups/partizantarsalgo
  Kövess minket Instagramon!
  partizanpolitika

  Közzététel: 19 napja

  Megjegyzés

  1. Antonia Toschnár

   Aki káromkodik az is obszcén és aljas is, mert megrontja a családját és a társadalmat. Maga a rock zene alapja obszcén. Amit a rock zene művel a társadalmakkal az bűntény és aljasság,

  2. Imre Ressinka

   Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és megdöbbenek azon, hogy mennyire más a véleményem. Verebest egy önmagával meghasonlott, kiégett, hitét vesztett, jelentéktelen embernek látom. Van egy folyamatosan visszatérő motívum, amit ki is mond " én mindent a pénzért csináltam, mert kimondottan lusta ember vagyok" ... a mea kulpa, az önkritika, pedig már nem jelent semmit, amikor jeletősége lett volna, akkor csak a pénz számított. Szerintem szánalmas, nyomasztó és lehangoló, hogy ilyen emberek nevezik és gondolják magukat értelmiségieknek. Az ilyenek nem értelmiségi emberek, hanem kurvák, ahogy Verebes önmagáról is beismeri, és ez a legnagyobb igazság ebben a riportban.

  3. Farkas Toth

   Verebes elmész te a redvásba. Tűnj el végre.

  4. Renátó Puskás

   Minden alkalommal elképedek az adások kapcsán, hogy a mai rendszerben van egy olyan ember (vagy talán egy olyan ember van), aki képes mindenkivel értelmesen beszélgetni, vitatkozni...politikai hovatartozástól függetlenül! Az mai, origohoz, pesti srácokhoz, facebook trollokhoz és m1 híradóhoz szokott népeknek (ha és amennyiben néznék az ilyen libernyák programokat) ez egy iránymutató lehetne, hogy így is lehetne (kellene) csinálni. Több ilyen minőségi szinten lévő programra lenne szükség. Köszi, csak így tovább!!!

  5. Daniel Pal

   Tetszik, hogy tényleg mindenkit meghívtok az adásba legyen itt bal vagy jobb oldalról! Ezután a Fábry Sándorral is jöhetne egy interjú! Király volt ez a videó is, mint eddig az összes! Keep up the good work son!

  6. Mónika Szegedi

   Verebes igazi müvesz.

  7. AndyWalahol

   Eddig hol kedveltem hol utáltam, de legalábbis ellentmondásos személyiségnek gondoltam Verbes úrat. Régen erre mondták, hogy mély interjú. Itt most nagyon megkedveltem. Emlékeim szerint ő volt az aki a Kellér Dezső után mint konferanszié a szocializmus világába vissza csempészte a nosztalgikus "úri-úr " viselkedést. Ami ugye szintén ellentmondás, viszont a mai társadalomból a televizóból a politikából a színházból fájóan hiányzik.

  8. tamás sisak

   Elment az egész nagyon balosba?! Mi an?! Ezt az a Verebes mondja, aki élő adásban felhívja a már hatalmon lévő Kovács Lászlót és együtt pocskondiázzák a már ellenzékben lévő Fideszt? Zavarodott elme. Kóros hazudozó.

  9. Judit Stoffer

   Annyira szeretem! Köszönöm!

  10. Elhatárolódó Hód

   Miért verbális a búza?

  11. Lászlóné Borbás

   Jó volt nagyon! Köszönöm.

  12. tocsa120ls

   Gratulálok, ehhez kell gerinc, nem a téglahordáshoz.

  13. Marcsi M

   Az en gyomrom egyszeruen keptelen ezt az radikalis balliberalis agyamentseget megemeszteni, akarmekkora erofeszitessel is probalkozok. Most hogy lehet mar egy hulye kis poenra azt kerdezni hogy az nem no-ellenes??? Mi van?? A Verebes meg elkezd lamentalni rajta...hat megall az eszem. En, mint valoszinuleg mindkettotoknel fiatalabb no, tudatom veletek hogy ha ti ezt nokre nezve sertonek definialjatok, akkor ti agyamentek vagytok. En eskuszom ugy erzem el fog kelleni menekulnom error a bolygorol valahogy mert ugy tunik a vilag elvesztette az eszet. Ketsegbeejt ez a politikailag korrekt korszak, meg a humort is sterilizalni akarjak. Faj nekem ami történik az emberiseggel.

  14. Daddio Kincaid

   Jo ujra latni es hallani. Ritka ez az emberseg, amit o kepvisel. Lehetne allando rovata!

  15. sony franceze

   verebes a mágus

  16. Balázs Gyeőry

   Nagyon jó beszélgetés volt!

  17. Robi Kovács

   Óriási volt!

  18. Junior Honor

   Habár a Heti Hetes tagjainak börtönben a helyük, de mivel Verebes láthatóan megbánta hogy Medgyessyt védték, ezért ő kaphatna mondjuk felfüggesztettet.

  19. Kim Jong Un

   Jó szőrös a ruhája

  20. kaboca56

   Gyomor forgató.

   1. Zoltán Végvári

    Az! Az esendő ember takarójába bújva, magyarázza a mindig is törleszkedő mivoltát. Verebes egy felmosórongy.

  21. Tirias

   messze értelmesebb a heti hetes legtöbbjénél... ...és ami méginkább fontos, h komoly önkritikával és beláttással képes befogadni a dolgokat - akár realtime is... (a sárosdi rész most is vállalhatatlan számomra, de ő ezt gondolja valamiért közelről, ez van... nem fogunk mindenben egyetérteni) ...hernádi juci, hajós és a váncsa mellett verebest is is kedveltem... :) (de azért kissé már megöregedett, érezni rajta) ...leginkább az nem elhanyagolható, ahogy az amerikai terrorizmus kérdésében a többiek "fölé nőtt"... és azóta is ez a tág perspektívát hozza...

  22. Laci Szucs

   Én egy kicsit csalódtam ebben az emberben.. Amit megtettünk valamikor, arra inkább legyünk büszkék!! Az, hogy egy újabb nemzedék a heti hetessel azonositja, és tiszteletlenül beszólagatnak, az csak az ő hibájuk.. Nem lehet minden korosztálynak megfelelni.. De aki kicsit is is tiszteli kabaré műfaját, az páldául szerintem tudni fogja mindenkoron, hogy mit jelent, jelentet ennek műfajnak, és kogy ki is valójában a Verebes István.. És ez az ami igazán számit, nekem legalább is!!

   1. Antal Kalász

    @Zoltán Végvári ***** !

   2. Zoltán Végvári

    A Verebesek azok, akik a saját munkájukat - múltjukat - képesek elásni. És pont ezért ne csodálkozzunk, hogy a kabaré (de már a stand up is), mint műfaj szinte eltűnt. Kádárék engedték anno, Orbánék nem szeretik - tehát (most már) Verebes sem. Ennél mi nyilvánvalóbb? Sosem szerettem a szélkakas embereket.

  23. Zoltán Végvári

   Nekem az az érzésem, hogy ez az ember nagyon tudatosan tud szélkakas lenni a kétpólusú magyar valóságban, ami általa még védhető - és ez elfogadható az átlagember számára is, az esendő embert látván. Ha végigmegyünk időrendben a kádárista tevékenységétől a jelenlegi fehér-hetero-keresztény (női áldozathibáztató) jelenéig tényleg pontosan megállapítható, hogy tényleg nem a színésznő a k*, hanem Verebes (amint mondta is). Sárosdi, csak áldozata volt egy autoriter művészvilág kapuőrének, míg Verebes meg folytatólagosan gyakorolja a pozícióba fekvést. Nem mellesleg a szembesítésnél meg is futamodott, amikor rávágta ezt a jobbágy kifejezést. Aki pedig itt jobbágy az Verebes.

  24. awendery

   Elképesztő.

  25. Gabor M

   A VV szereplőit kérdezgesd a szexizmusról.

  26. Veronika Mosolyvonal

   Három éve nincs televízióm. Most éreztem igazán, hogy jól döntöttem. Jó választás volt feliratkozni rátok!🥰

  27. Gyöngy Bognár

   Több interjút végignéztem, meg kell állapítani, ha valakinek nincs elég tapasztalata az életről előbb gondolkozzon el milyen hülye ítéleteket akar másokra kényszeríteni. Azért mert azt "hallotta" nem jelenti azt, hogy tisztában van az értelmével. Ez a riporternek szól. Másik: Én nő vagyok, abúzust csak az ér aki úgy viselkedik, ha az anyja nem tanította meg neki, hogy kell viselkedni egy tisztességes nőnek, ne a férfit hibáztassa, hanem az anyját.

   1. Junior Honor

    @Zoltán Végvári Te biztosan valami 40 éves szűz féle vagy.

   2. Zoltán Végvári

    Sőt még a nagyanyját is nem? Sőt sir Anthony Hopkins pedig civilben is embereket eszik! Eccerű vagy, mint a szög!

  28. Kritikus Kritikus

   még él ? azt hittem rég elhunyt

  29. László Slemmer

   Patronáló lettem egy hónapja én is, mert igen színvonalas. Lécci gm, amikor monológot tartasz, beszélj lassabban, mert olyankor le kell lassítanom a HUfast-videót, hogy jobban értselek. Szerintem ez másoknak is baja. Amúgy csillagos ötös, persze. (y)

  30. Sd Asg

   📢📣💏💑👶👵👴🚂✈✈✈✈⛵🛅🚃🌋🌋🚏🚏🚏🌋🌋🌋🌋🌋🌋😇😈😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😱😨😩😩🙋😿. 🐔🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐃🐃🐃🐃🐃👶🐔🌋🚏🚏

  31. Latyim

   Nézhető műsor. A két genny. Verebes megmondta hogy az Orbánt már leváltottuk(2002) . Megérte az a 8 év mi ? Szarszopók

  32. tamas76

   Még sohasem láttam ennyire emberi mélységben Verebest, számomra hiánypótló volt ez az interjú, köszönöm!

  33. Ibolya Ükös

   Attila Toth Verebes Istvan velemenyevel, mint no tokeletesen egyetertek. Ha egy no beszall ket ferfi melle egy kocsiba, gondolhatta volna, hogy nem varosnezesre mennek. Egy szineszno aki elvallal olyan szerepet, mint Sárosdi Lilla, akkor az nem is olyan finnyas no. Ha meg is tortent amit Marton Lászlóról meselt, akkor kellett volna tenni ellene, nem 20 ev mulva. Termeszetesen, ha ugy tortent elitelem Marton László viselkedeset.

   1. Zoltán Végvári

    Nőként ne süllyedjen le már az áldozathibáztatás szintjére. Vagy ez valami stocholm szindróma önnél? Én nem teszek egyenlőségjelet valaki színészi megjelenése és privát élete között - jól is néznénk ki (akkor sir Anthony Hopkins otthon is embereket eszik?). Verbes ebben a szembesítésben megfutamodott és kínjában vágta rá, hogy "jobbágy". De ezt is a rutinja miatt, mert megtanult védhetően lavírozni a mindenkori regnáló hatalom mellett. A jobbágy kifejezés inkább mintha rá illene sokkal jobban.

   2. Szilveszter Matuschka

    Jól néznénk ki, ha minden nőt megdugnának, mert egy autóban utazott két férfival! Nem ez a lényeg. Marton tett egy nem túl udvarias ajánlatot, DE NEM ERŐSZAKOSKODOTT. Nem volt indokolt vele szemben ez a felzúdulás. Szerintem minden férfi életében van olyan momentum, hogy próbált egy nőt közösülésre rávenni, de az illető nem állt kötélnek. Egy normális világban ez nem jelent problémát, ha a férfi elfogadja és akceptálja a visszautasítást, de a meetoo és BLM világ a legkevésbé sem normális.

  34. dmids

   Még nem néztem meg az interjút, de a hozzászólásokon megdöbbentem. Megdöbbentem, mert akkor ők vagy nem látták a heti hetes többi tagjával az interjút, vagy nem értelmezték, csak mint infót beengedték. Kipipálták, hogy ez is megvan, de nekik ezek csak szövegek, és akkor meghallgattuk az egyik felet majd a másikat. Fúúú de jó... ez volna a párbeszéd hogy te is elmondod, amit akarsz én is elmondom (persze egyiket sem érdekli a másiké hisz kizáró a 2 vélemény), de akkor is az egyik működik? :-) De maradjunk a szilárd tényeknél 1:13 percet kapott 6 ember (ez picivel több mint 12perc/fő) míg a "nagytiszteletű madár úrra" elment 57 perc. Lehet más matematikát tanultam, de ez messze van a fair helyzettől. Miután végighallgattam a 6-os videót, nem tudom elképzelni mi olyat tudna mondani a fent említett úr (akinek a videóját egy napon belül át is kellett nevezni, ami eleve no comment...), ami érdemben cáfolná az elhangzottakat. Maximum árnyalni tudná de semmi több. Hogy nem úgy volt? Ez cáfolat? Eleve megmutatja, hogy nem volt hajlandó leülni közéjük. Ezek után minek adni neki időt, ha ő nem hajlandó összeülni velük? :-)))))) Miközben kegyeltje a rendszernek... Míg a 6 nem.... Marcit eddig is jobb oldalinak éreztem, de mindenképpen a régi nemesi rendszer visszasírójának. Ezzel csak ezt a benyomásomat erősíti. A 'Így verte szét a gazdasági elit a jóléti államot' videóban "nyújtott" teljesítményével ezt kiválóan reprezentálta is. Kár érte. :-( Nos meghallgattam. Sajnos tokkal-vonóval hozta az előzőleg szocialista majd megbántott fideszes dumát és kb. ennyit is ér.A fidesz oldal tele van ilyenekkel. Bayer úr is mondott szépeket ha nem az ellenzékről beszél... most akkor itt el kellene ájulni? Senki sem mondta hogy nincsenek részben értelmes emberek a fidesz oldalán... Csak azt hogy a hatalomért és a pénzért bármire képesek...A Tocsik ügy kapcsán nevetséges, hogy egy politikában olyannyira járatos ember hisztizik. A nő a szokásos 10%-ot kapta amiből összejött a 600 millió. Hogy sok? Igen. Ez az ő hibája? Nem. A döntéshozóké. De akkor ezt az időt éltük. A vadkapitalizmus tombolt. Ekkora joghézagok voltak... Akkor ment a fidesz székház ügy vagy éppen a privatizáción meggazdagodottak köre. Miért Gyurcsány Ferenc az egyetlen bűnbak benne? Mert nem nemzethy? Jaaaaaa értem. Bocs de nem :-). A törvényeket nem ő írta magára mint most... Gyakorlatilag minek született a videó a neoliberalizmusról ha annak a szerepét nem használja fel az újabb videókban Marci? Ami a heti hetes ügyét és a megbélyegzést illeti megmosolyogtatott egy ilyen (ál)művelt ember véleménye. (Most azt tegyük félre hogy a mások megbántottságát azzal lesöpri ő nem úgy gondolta... oké... de akkor ők meg igen :-))))))))) És ezzel kimondta nem gond a köpönyegforgatás ha pénzért tesszük és pont ezt nem kedvelik benne.) Zavarja a művész urat hogy megbélyegzik a heti hetessel. Értem... meddig is vett benne részt? 20 évet? A pénz jó volt? Aha... Eszembe jutott a 2 tizenéves lány akik zsilettpengével kényszerítették a taxist majd megölték... Az egy totálisan félresiklott 1 órája volt 2 tinédzsernek mégis egész életükben viselniük kell ennek a terhét. A művész úr 20 évig (ebben a világban forogva előzőleg évtizedeket) csinálta és nem érti a felelősségvállalás fogalmát... Aha... Úgy sajnálom de tényleg. :-)

  35. Aramy Stuxful

   Már mindegy ,maximum Bagi-Nacsa paródiákat lehet nézni ,ezen tessék nevetni. A műfaj meghalt.

   1. Zoltán Végvári

    Nemcsak a műfaj halt meg, hanem a magyar emberek humorérzéke is. Bármilyen poént képesek sértésként kezelni a mindennapokban.

  36. Ágnes Bné F.

   Teljes mértékben igaza van Sárosdival kapcsolatban.

  37. Ágnes Bné F.

   Mindig értékeltem Verebes urat. Intelligens ember. Őszinte. A heti hetesben való szereplése nem rontott a tekintélyén az én véleményem szerint. Az a műsor tükört tartott a rendszer elé. Nekem hiányzik Verebes úr a képernyőkről. Örülök, hogy olykor-olykor még láthatom.

   1. Zoltán Végvári

    Verebes egy jobbágy. Megtanult emberileg védhető módon törleszkedni a regnáló hatalom mellett, emellett pedig a mindenkori múltját megtagadni. Normális körülmények között - jellemes emberként - be tudott volna ülni a Heti hetes volt tagjai közé. De ezt az éppen most képviselt fekvőpozíciója miatt nyilván nem vállalhatta.

  38. Mária Kőmíves

   A rendezők mik? Édesapám abba halt meg, hogy ősszel volt filmfelvétel a Dunán, a csónakból ruhástul borult be a vízbe (82 éves volt) tüdőgyulladást kapott , majd rákos lett 1 év múlva meghalt...

  39. Ádám Prépost

   🥳🤗👏👏👏👏 Fantasztikus interjú! Mindenkinek CSAK ajànlani tudom a vàgatlant IS! 31 éves fejemmel olyan kortörténeti àttekintést adott, amit elöre nem gondoltam volna! Ez a 3,5 óràs beszélgetés Mindkét fél részéről klasszis teljesítmény volt! 👏👏👏 👌✌️✌️✌️🥳

  40. Tschongor Attila

   Teljesen igazat adok Verebes Istvánnak és minden tiszteletem az övé! Marci jöhet a Coming Out!

  41. Agota Szots

   Verdes a Verebes.

  42. Szilveszter Matuschka

   Soha nem szerettem Verebest, külsőségek(megjelenés, hangszín, habitus) miatt. Ugyanezért nem is érdeklődtem a munkássága iránt. Megnézvén az interjút, nagyon elszégyelltem magam és be kellett látnom, hogy az előítéletesség komoly hiba és saját magával szúr ki, aki előítéletes. Verebes hihetetlenül bölcs, becsületes és önkritikus. Mindig azt mondja,a mit őszintén gondol és nem azt, amiről azt gondolja, hogy elvárják tőle bizonyos körök. Le a kalappal mélyen emberi megnyilvánulásai előtt! Volt bátorsága szembe szállni a kulturális életet átható boszorkányüldőzéssel és kiállt a barátjáért Marton Lászlóért a közhangulat ellenére. Ami meg Gyárfást illeti, kitüntetés járna neki, ha tényleg ő finanszírozta Fenyő eliminálását. Ha még befizetne Tasnádira is, akkor szentté kellene avatni, mint az Emberiség jótevőjét.

   1. Szilveszter Matuschka

    @Zoltán Végvári Nézd, én nem látok bele egy ember legbelső gondolataiba. Ezek voltak a benyomásaim. Ha 2022-ben az ellenzéki összefosás hatalomra kerül és Verebes hatalmas balraátot tesz, akkor jól ítélted meg. De hozzátenném, jelenleg ugyan jobboldali kormány van pozícióban, de a színházi világban ballib hegemónia uralkodik. Aki minden áron igazodni akar, az hozzájuk igazodik (lásd Szirtes Ági és a zegyetemi anatómia esete)

   2. Zoltán Végvári

    "becsületes, önkritikus" Én inkább azt látom, hogy nagyon jól tud egyensúlyozni, hogy melyik oldalra feküdjön és az valamiért még éppen védhető legyen. Aki itt egy jobbágy az Verebes.

  43. Lüszi K

   Igen bizony! Verebes Istvànnak elhiszem, hogy Ő akart segíteni. Legalàbb annyit csalódott mint " Milliónyi Magyar", és újra hinni akart, ahogyan " Milliónyi Magyar". S teljesen Magàra maradt, mint " Milliónyi Magyar". 2022-ről is azt gondolja mint " Milliónyi Magyar"..........nem kell a " màs" az csak rosszabb lehet......

  44. Tibor Molnár

   Nagyon örülök, hogy végignézhetem a műsort! Tanulságos volt! Tisztelem Verebes Istvánt!

  45. László Lipcsik

   Bravo!

  46. Jakab Néző

   GM felkészült, viszont világosan és erősen liberális kérdező. Kíváncsi lennék egy Gyurcsány interjújára - tanúságos lenne. Verebes öregkori őszintesége méltányolandó, kár, hogy tevékeny korában nem követte a mai elveit!

  47. Veni Vidi

   És amelyik férfi színész obszcén, az nem jobbágy?

  48. Jenőné Csonnó

   Brávó

  49. Lementem Elemér

   Meg kell mondanom régebben nem tiszteltem Verebest, visszatetsző közszereplőnek gondoltam, viszont az utóbbi időkben egyre inkább tudom becsülni. Bármilyen is, de tényleg van egy saját, autonóm világlátása és nem úgy forog, ahogy éppen a szél fúj. Az, hogy a törzsi imádat ellenére ki tudja jelenteni és fenn tudja tartani a kritikáját a Heti Hetessel kapcsolatban, az ő kultúrközegében, vagy általában a teljesen polarizálódott magyar közbeszéd vonatkozásában, elismerésre méltó.

   1. Lementem Elemér

    Zoltán Végvári Kádár mellett tette, ez igaz, de az emberek változnak. Régen a Heti Hetesben is pénzért és népszerűségért szerepelt (ahogy valószínűleg sokan mások) és építette azt a zárt kört, ahol csak egy baromi dogmatikus válasz volt a világ kérdéseire, ma már állítása szerint nem tenné. Ez az akkor kivételezett helyzetben lévő, leereszkedő és nyíltan elfogult szellem egyébként valahol a mai közállapotokhoz is elvezetett, vagy mondjuk inkább úgy, hogy hozzájárult erőteljesen ahhoz, hogy eljussunk idáig. Verebes Orbán mellett? Szélsőjobbig? Ezt fejtsd ki kérlek.

   2. Zoltán Végvári

    "nem úgy forog, ahogy éppen a szél fúj" ja éppen Kádár mellett nem tette, ahogy Orbán mellett sem teszi. Hosszú és rögös volt az út a baloldaltól a (szélső)jobboldalig. De Verebes úr vette az akadályokat, mint eg yjó jobbágy. Mindig tudta mit és meddig. Hogy az még éppen védhető legyen a hétköznapi ember számára.

   3. Szilveszter Matuschka

    Majdnem ugyanezt írtam, pedig csak most olvastam a kommentedet.

  50. Erzsébet Czeglédi

   Tisztelet és szeretet veszi körbe

  51. matyas kiss

   Pista, majd a tükörben megbeszéled magaddal "kedvesem"..., csak ne mérgezd magaddal a közvéleményt végre már! Köszi, puszi

  52. Gyula Nagy

   Nem ismerem teljesen a reszleteket, de szerintem igaza van. Valaki fast lane-en szinesz akart lenni, tett erte, megkapta a lehetoseget. Karriert is akart, de nem volt eleg jo, es 20 ev utan reklamal a karrier miatt, nem azert amit megkapott? Tetszett volna jobbnak es tehetsegesebbnek lenni, akkor nem kellett volna fas(t) lane. Hiaba hajlando ra, ha nincs eleg tehetseg akkor tessek arrebb kullogni, nem lejaratni azt aki egyaltalan lehetove tette, aki segit. Ezek alapjan tenyleg egy jobbagy.

  53. István Sümegi

   Művész úrról Karinthy jut eszembe.Magyarázom a bizonyítványom....

  54. Voros Maria

   Az jutott eszembe errol hogy mekkora nagy ARC kell ahhoz ,hogy egy ilyen idos muvészt faggassunk és kellemetlen szituációs kérdésekkel zavarba hozzunk ,és megalázzunk! Én részemrol kislány korom óta ismerem és tisztelem Verebes muvész urat, a szuleim is, akik már nem élnek, biztos forognának a sírjukban ,hogy milyen a mai felgyorsult orult világ ,milyen arrogáns és pokhendi az idosekkel szemben. Mi tosgykeres budapesti emberek vagyunk, minket nem lehet félrevezetni .

  55. Kissné Gabi

   Én i s úgy gondolom h van miért szégyelnie magát a művész úrnak!!! A nyolcvanas években az élet császára volt, + hangadó, de vastagon! És most igen csak tompítja a szerepét, holott nyalt ide-oda a jópénzért! Ez akkor volt, amikor már rendesen fosztogatták az országot azok, akikhez dörgölőzött. Én akkor két munkahelyen dolgoztam, két gyermeket neveltünk és örültünk, h sátorozhattunk a Duna parton...

  56. Endre Duboczk

   Ja ez utólagos okoskodás , mit mondana a müsorba aki a bitófán végezte Kádár alatt ?, Teli van tárgyi tévedéssel. Szombaton én is elmondom a lottó számokat ! Az emberek nem változnak csak a világ körülöttük ! Kétszinű szar alakok !

  57. Magdolna Szatmári

   A világ, és benne az ember változik.. Nem szentek, hanem emberek vagyunk.. Az "ember tragédiája" vissza köszön.. Valahogy mindig is megláttam Verebesben az embert.. És a belső harc az emberben szerintem nem hiba, hanem külső kényszer..

  58. László Gyurica

   Nem vazze,PÁRTKELTE. :-))

  59. Orsolya Kanizsai

   Becsülöm Verebes Istvánt. Marton László ügyében is. Nem áll be a boszorkányüldözők közé, árnyalja a dolgokat...

  60. Doktor Kotász

   Ismét egy nagyszerű riportműsor. Köszönet a készítőknek. Ezeket a videókat tananyagként kéne bemutatni újságíró iskolákban. A riporterek többsége Magyarországon teljesen érdektelen, és felkészületlen. Nem mindegy, hogy csevegés vagy beszélgetés folyik. Ez a csatorna egy, a kevés üdítő kivétel között. Tetszik, hogy még a kényes kérdéseket is nagyon kultúráltan, és ítélkezés nélkül, ugyanakkor határozottan teszik fel. Úgy gondolom, hogy amit Verebes István képvisel (nem Verebes István, mint személy), az egészen visszataszító. Megtestesíti azt a korrumpáltságot, azt az erkölcsi deficitet, aminek köszönhetően a magyar értelmiség teljesen lezüllött. Ilyen az, amikor valaki nem önazonos. Nagyon sok komment érkezett a falra, amelyben becsülik őt az őszinteségéért, de én úgy látom, hogy ez a művelet, amit itt elvégez csupán csak önmaga utólagos szerencsemosdatása. Hogy néz ez az ember tükörbe? Milyen példát mutat a gyerekeinek? Mit üzen Verebes az utókornak? A felszínen ez lehet, hogy őszinteségnek tűnik, de intellektuálisan hazug. Elszínészkedi, évekig, hogy a Heti Hetesben elemében van, majd pedig, mint egy díva, nem hajlandó egy asztalhoz ülni a többiekkel? Verebes István rossz néven veszi, hogy évtizedes színházi múlt után, mindenki csak a Heti Hetessel azonosítja. Hát igen! Aki k@€vának szegődik, az ne csodálkozzon, ha megb@€€&ák! A Heti Hetes egy óriási vargabetű volt az életében. Neki, mint csúcsértelmiségnek, a Heti Hetes többi szereplőjével együtt, komoly szerepe volt a közélet polarizálásában, a kultúra lezüllesztésében. Az, ahogyan az áldozatot hibáztatja, a Márton-ügyben, valami egészen förtelmes. Viszont beszélhetett volna arról, hogy mennyire káros a ‘cancel culture’. Azelőtt viszont én is értetlenül állok, hogy a szőke nős vicceket szexistának tartja a műsorvezető. Ez olyan, mint amikor a nők azon viccelnek, hogy a férfiak rendetlenek, nem figyelnek a nőkre. Stb. A humort, ne tegyük már polkorrekt mikroszkóp alá, mert az egy csúszós lejtő.

  61. NNN Alex

   Könnyebb akkor őszintének lenni, amikor már nincs tétje és relevanciája. Ennek ellenére azért megcsillant a régivágású értelmiségi attitűd, ami mára teljesen kiveszőben van.

   1. Doktor Kotász

    Nekem is pontosan ez a bajom vele, hogy utólag mosdatja magát. Elvtelen.

  62. Anita Fehér

   Nekem nagyon szimpatikusak az ilyen emberek, akik nem mentegetik fel magukat folyamatosan, meg magyarázkodnak (utólag), hanem őszintén elismeri, hibázott. Hogy benézte. Hogy a pénzért csinálta.☺️Az önreflexióval sem fukarkodik. Iszonyú fárasztó hallgatni a felelősséghárításokat a “nagy” politikusainktól, értelmiségtől, hála a jó Istennek, hogy itt most nem kellett 😃

   1. Anita Fehér

    Viszont az áldozthibáztatása borzasztó :( Nem mindenki képes nemet mondani! Nem mindenki tökös lány egy ilyen helyzetben! Lefagynak, sokkot kapnak, es valoban, ki vannak szolgáltatva. És ezt használják ki a hiénák.

  63. San Stx

   Hát nekem eddig is egy elvtelen seggfej volt ezek után meg még jobban az.

  64. Péter desing

   Csak az interjús műsorokoat szeretem itt megnézni,de azok közt is ez volt a legjobb! Nagy gratula!

  65. TECHNO TRONIC

   FOS

  66. Tomeew Wolffart

   Marci, Zsenialis voltál. Komolyan, Te vagy a legjobb riporter, kb akit valaha lattam. 39 vagyok, picit idősebb, mint Te. Verebes pedig teljes zavar. A metoo ügy kapcsán pedig elmehet a picsaba, csodalom a tisztelettudasodat es jomodorodat, hogy Te csak megmosolyogtad. Nekem úgy tűnik, a magyarországi színházi világ olyan lehetett a rendszervaltas után, mint amilyen a Masok élete című film NDKjaban. Benne lehetett a légkörben, ahogy mondja is, hogyha nem szopsz, mehetsz takarítani. Ezzel együtt Lilla nem feltétlenül tudhatta kezdokent. Ez a jobbagyos mondata a meztelensegrol pedig alszent es minosithetetlen. Minthogyha filmen még nem látott volna erotikát.

   1. Antal Kalász

    @Zoltán Végvári -érdemes újra megnézned a fiúk a térről c. filmben, a neki kiosztott karaktert hozta egész életében ! -vajh, a rendező már akkor látta, vi. valódi énjét ?!, -ennek a privilegizált helyzetű, -geréb jellemű, -szinész -csemetének . . .

   2. Zoltán Végvári

    A jobbágy kifejezés voltaképpen Verebes megfutamodása volt a kérdés elől. Ez a szó inkább rá illik, de teljes mértékben.

  67. Norbert Prack

   Nagyon jó a video !

  68. Botond99

   Évtizedek óta nem láttam ilyen jó kérdezőt és ilyen őszinte riportalanyt.

  69. toth ista

   Ahhoz képest, ahogy élvezte a Heti hetesben a társaságot, kétszínű alaknak tartom Verebest.

   1. Antal Kalász

    -a baj csak az, -h. ez a féreg ezt !, -épp önmaga sokszínűségnek "gondolja" . . .

  70. PuMa

   Vicces, hogy Marci egyből a kommunista üzemmódba kapcsol, amint a magyar metoo eset kapcsán ellenvéleménybe ütközik. Azonnal el akarja hallgattatni, hitelteleníteni, lejáratni Verebest, aki szembe mer menni a metoo szélsőbalos értelmezésével, annak árnyoldalaira rámutatva (pl. hogy bárkit meggyanúsítanak mindenféle bizonyíték nélkül, és ezzel azonnal karriereket törnek derékbe)

  71. PLAJBASZBLOG

   Nagyon nagy mélységekbe vitt le minket ez a műsor. Ilyenkor nem tehetünk mást, minthogy felmerüléskor mély levegőt veszünk és elgondolkodunk... önmagunkon.

  72. Szilvia Papp

   juj de nem szimpatikus ez a Verebes.

  73. ildiko nagy

   Verebes nagyon jó,de a riporter nulla.Erőltetett, irritàló hangja van, egyszerűen szar

  74. Márti Barbarics

   Remek interjú volt valóban! Üdítő önkritikával és olyan mondatokkal találkozni, hogy "ezeken majd még el kell gondolkodnom", éppen ezért is teszem fel azt a költői kérdést, hogy ha valaki verbálisan abuzálja a feleségeit (ráadásul azt állítja, hogy különben nem mentek volna hozzá), akkor annak a lánya biztos, hogy azonnal pofon vágna és otthagyna valakit, aki épp visszaél a hatalmával vele szemben?!...

   1. Antal Kalász

    kedves márti !, -elismerésem !, -bölcs következtetésedért . . . -tisztelettel !

  75. Krisztián Devecseri

   "I did it for me. I liked it. I was good at it. And... I was really... I was alive."

  76. Istvánné veréb

   Igaza van jó volt palástolva, minden a Kárdár korszakban ugyan úgy volt szegénység sajnos, mi is azok voltunk!

  77. Ádám Kiss

   Kicsit fura az a Mars az inghez de adom

  78. koka miki

   A musorvezeto nagy dicseretet erdemel a felkeszultsege miatt. Verebes egy nagy tudasu intelligens ember, de egy hatalmas seggfej ami tultesz mindenen.

  79. Geccman

   Le a kalappal Marci, megint gratulálok a beszélgetéshez! (A slejm kezdete óta figyelem a képernyőn a teljesítményedet. Nagyon nehéz ilyen jól kérdezni, és kiválasztani, hogy hol kell kicsit ellenpontozni, és hol elég - ahogy a Verebes is mondja - ráhagyni h az alany majd elmondja a magáét "és úgyis látszik" ha kilóg a lóláb) Remélem, lesz még közszolgálati média otthon, ahol ilyen interjúkat lehet nézni.

  80. M Ú

   Ugyanmár ez nem egy baloldali ember.. Nem igazán kedvelem. Nem lehet kiismeeni igazából... Azt hiszem hogy nem köpönyegforgató. De maga sem tudja hogy mik a politikai ideái.

  81. ildikó imre

   nahát.....van közszolgálat.....maximális tiszteletem a stábnak, és a megszólaltatottnak is.

  82. Szabolcs Bakos

   Ez minőségi beszélgetés volt.

  83. Ember Kis

   Szerintem az az ember tiszteletre méltó inkább, aki eleve nem is "hibázott". Azokra gondolok, akik elmentek a Heti Hetes 2020-as utolsó adására. Lehet őket szeretni és nem szeretni, de vállalták és vállalják azt, amit mondtak, gondoltak. És lehet, hogy Verebes nem szerette azt, amit (egyébként évekig) csinált a Heti Hetesben, de akkor viszont nála zseniálisabb színész nem létezik a világon...

  84. Sarolta Lunk

   Profi....Mindkét résztvevő.Igazán lebilincselő.👌

  85. Андрюша Ющинский

   hívjátok meg Fialát

  86. Katalin Getto

   A nemzet pszichoterapeutája vagy, Marci, nem ironizálok!

  87. Johanna L.

   Apám ugyanezt mondja: 28:00-29:30. Egyébként miért írtátok át a címet? Sokat változott Verebes István a Marton ügyet azonban nagyon nem jól látja. Izzasztó kérdések voltak. Látszott hogy van min gondolkodnia még és szeritem fog is. Gratulálok mindenkinek. (nekem bejött a vasgolyós vicc, a másik túl közönséges volt)

   1. Junior Honor

    @Johanna L. Neki belefért.

   2. Johanna L.

    @Junior Honor Nekem nem fér bele.

   3. Junior Honor

    @Johanna L. Gondolkodj el rajta. Nyilván azért, hogy a sarki boltban eladó lehess minimálbérért nem feküdnél le senkivel, de ha garanciát adna, hogy a Hollywoodi filmben főszereplő legyél, és ezzel dollármilliókat keress, elgondolkodnál rajta ugye?

   4. Johanna L.

    @Junior Honor Ez igy van. Nem tudjuk.

   5. Junior Honor

    @Johanna L. Ezt nyilván te sem, és én sem tudhatjuk. Szerintem te akkor még nem is éltél. És azért állt elő vele most, mert most divatja lett a "me too" mozgalomnak.

  88. MCLAUD123

   Verebes Napraforgó István :D

  89. Sándor Zoltán Szabó

   Jó lenne. Bár bosszantó, hogy nem a riporter elképzeléséhez kellene igazítani a beszélgetőtársunk véleményét, hanem meg kellene hallgatni az övét is. Mert az lehet más. ☺

  90. Attila Karacs

   A Verebes István Úrt a kora (bölcsé) kovácsolta ... Nagyon gondolkoztam rajta végig nézem e , de megérte .. Ha (Hibázott) is , de legalább ő beismerte .. minden tiszteletem Verebes Istvának ... Az érdekelt volna miért jött rá hogy ami akkor jónak tünt az most miért rossz ? Szerintem ezt lehetne még tovább beszélni ..

  91. Julianna Balázs

   Gratulálok a riporthoz! Remek volt! 😊 Az a megjegyzés, amelyben kifejtem, hogy utálom Verebes rendíthetetlen, nyakatekert macsóizmusát, nem bírt itt megjelenni. Most leírtam a lényeget, hátha fönt maradhat.

  92. Attila Pongó

   Gratulálok az interjúhoz! Egyre jobbak. Verebes megítélése számomra vegyes... Nagyon ügyesen magyarázza a bizonyítványt! Nem tudom mennyire felmentés bármi alól is, ha kell egyáltalán felmentés bármi alól is, hogy fizetnem kellett a gyerek külföldi tandíját? Ahogy öregszem én azt érzem, hogy fel kell vállalni mindent ami megtörtént. Utólag szánalmasnak tűnik a magyarázkodás. Sajnálom, de számomra nem hiteles a Verebes.

  93. Travel Through Art

   Ez nagyon érdekes kérdés volt a végén, és örülök hogy ebben Verebes István nem hátrált meg. Vissza is kérdezett, hogy miért kényszerítés? Ezen szerintem érdemes elgondolkodni. A kényszer egy erős szó. Szerintem azt jelenti, hogy valaki mást valamilyen hátránnyal, bántalmazással félelmet keltve (tehát olyan módon, hogy a kényszerített számára hihető legyen, hogy a hátrány meg is fog valósulni) valamilyen magatartásra rábír. Az viszont, ha az áldozat valamilyen előnyt remél, és az elkövető azt helyezi kilátásba (vagy csak érezteti is akár) hogy ezt az előnyt nem kapja meg, ha nem teszi meg amit az elkövető kér, az nem kényszerítés. Még csak nem is zsarolás. A zsaroláshoz is valami negatív hátrányos dolgot kell kilátásba helyezni. Ha pl azt mondta volna hogy szétverem a fejed ha nem csinálod ezt meg ezt, és ott az autóban ennek reális esélye lett volna, akkor lett volna kényszerítés. Ilyen tudtommal nem történt. Ez így csak valamiféle hatalommal visszaélés az igaz, és undorító! De az elkövető hatalmával az áldozat is vissza akart élni, felhasználni a saját karrierje építésére. És úgy néz ki vissza is élt, csak aztán 20 év után döntött úgy, hogy ezt mégsem kellett volna.

   1. Antal Kalász

    @Travel Through Art -valaha !, -igen nagyra tartottam Marton Lászlót, -mint művészt és mint embert . . ., -tévedtem !

   2. Travel Through Art

    Azt lehet esetleg mondani, hogy azt a negatív következményt helyezte kilátásba, hogy akkor nem fog szerepeket kapni, vagy kirúgják a nőt a színházból. De ez csak akkor számítana ha így ki is volt mondva. Ha csak éreztetve lett volna, azt nehéz bizonyítani. Azt csak úgy lehetett volna, ha a nő nemet mond, és ezután kirúgják. Akkor mondhatta volna hogy a rendező visszaélt a hatalmával, és azért rúgta ki, mert a nő nem teljesítette a szexuális elvárásait. Akkor a rendező tényleg megérdemelte volna a meghurcolás teljes mértékét. Csak ehhez a nőnek előbb nemet kellett volna mondania.

  94. deadmanzhand

   Végighallgattam a vágatlant és abban benne volt hosszabban a 9/11-es szekvencia is. Ott Farkasházy azt mondja, hogy "Nem akarom megérteni a terrorizmust. A terrorizmussal le kell számolni." -nos az a baj, hogy alapvetően Farkasházy nem érti mit jelent az, hogy megérteni valakiknek a helyzetét vagy nézőpontját. Számára ez a szó azt jelenti, hogy elfogadni, amiről viszont szó sincs.. Ugyan így nem akarták "megérteni" Orbánt sem. Itt van az eredméyne 10 éve, hogy Farkasházyék "nem akarátk megérteni". Hát most sem értik... És ezek az emberek a felelős értelmiség itthon? Verebes pontosan fogalmaz, amikor kifejti, hogy a megértés arról szól, hogy mögé nézek, az okozatnak. Amúgy a témával kapcsoaltban ajánlom Amosz Óz könyvét: Hogyan gyógyítsunk fanatikust.

  95. Peter Kiss

   Mennyire igaza van Verebesnek!!!

  96. Luca Kornélia Kósa

   hat ez valami egeszen elkepeszto, amit Verebes Istvan a Marton ugyrol mond. Most nem szedem szet egyesevel, de meg vagyok dobbenve, hogy MOST is ezt mondja, pedig volt ideje atgondolni.(Lenyegeben azt mondja, hogy azzal hogy beszallt a kocsiba legitimizalta ami tortent. Es meg a sajat lanyat is elhozta! azt hittem leesek a szekrol...) .

   1. Zoltán Végvári

    Igen jól látod. Vállalhatatlan. De érezte ezt ő is (Verebes), amikor megfutamodott és rányögte válaszul, hogy "jobbágy".

  97. A Cs

   Nekem az alkoholizmus temanal szoruot ossze a szìvem, aztan jutott eszembe a komment irasa kozben Tibiatya. Aki nagyon intelligens meg minden de azert ezt a generaciot is belevitte az alkoholizmusba. A heti hetes kihozhatott volna ebbol a fuggosegbol 100 ezer embert also hangon.

  98. 2nevada2

   Ahányszor a kérdező "bejátszás" helyett azt mondja, hogy "bejátszó", szeretnék odavágni valamit a képernyőhöz.

  99. ATengeresz

   Megint mondom, a "Partizán" a legkomolyabb műsorrá nőtte ki magát a médiában.

  100. trash trash

   megint elindultal abba az iranyba hogy ki akarsz mondatni olyan dolgokat emberekkel amiket sose fognak kamerak elott kimondani. igen bizonyos szakmakban a noknek szopniuk kell az elorebb jutasert ez igy volt van es lesz mig vilag a vilag. ez nem kenyszer nem eroszak csak egy lehetoseg. de ne izgulj Marci amerre tartunk eljon a hon ahitott vilagod amikor majd picsogo fiucskak fognak noket feljelenteni hogy a jobb posztert meg akarta magat b*szatni a fonokasszony :D